Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Kíváncsi vagy, hogy kik azok az emberek a csillagjegyűk alapján, akikből a leglojálisabb barátok válnak, és akikre minden helyzetben számíthatsz?

Belőlük lesz a leghűségesebb barát! - Íme, a 4 leglojálisabb csillagjegy!

4 van belőlük és azonnal el is áruljuk neked!

1. Kos

Nem könnyű összebarátkozni egy Kos csillagjegyűvel, hiszen nagyon megválogatja azokat az embereket, akiket a bizalmába avat. De ha ez megtörténik, akkor mindenben számítani lehet rá. Azt is kell tudni róla, hogy a barátaival is kegyetlenül őszinte, így ha sértődékeny vagy, akkor számolj ezzel.

2. Skorpió

Ha van egy Skorpió barátod, akkor tutira megbízhatsz benne. Inkább meghal, minthogy elmondja a titkaidat és ezzel eláruljon. Nagyon figyelmes barát, aki elkövet mindent, hogy könnyítsen a bajba kerülő társa helyzetén. Ő is nagyon őszinte, csak a Kossal ellentétben diplomatikusabb. Szilárd elvei vannak.

Ezt már olvastad? Horoszkóp: így reagálsz krízishelyzetben csillagjegyed alapján!

3. Bak

Nagyon felelősség- és kötelességtudó, és ha valakit barátjául fogad, akkor azért 100 százalékosan kiáll. Úgy véli, hogy a tettek több mindent elárulnak egy emberről, mint a szavak. Ő a tetteivel bizonyítja lojalitását. Ha elárulja valaki őt, akkor az illető többé nem a barátja, és soha többé nem fog megbízni abban az emberben. Szereti az előrelátható, kiszámítható dolgokat.

4. Bika

Rendkívül makacs, de a barátai iránt tűzbe tenné a kezét. Képes a végsőkig kitartani egy ember mellett. Nagyon szereti a társaságot, és könnyen szerez barátokat. Nincsenek benne előítéletek, de emiatt viszonylag gyakran csalódik másokban.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!