KezdőlapHoroszkópHoroszkóp: így reagálsz krízishelyzetben csillagjegyed alapján!

Horoszkóp: így reagálsz krízishelyzetben csillagjegyed alapján!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Ha hirtelen bajba kerülsz, bepánikolsz, vagy higgadtan próbálod megkeresni a megoldást, a kiutat?

Horoszkóp: így reagálsz krízishelyzetben csillagjegyed alapján!

A következőkben erről szól a 12 csillagjegyet felvonultató horoszkóp, ezért most kiderítheted, hogy miként reagálsz ilyen helyzetekben

Kos

Spontán reagálsz, nem gondolkozol, nem mérlegelsz sokat, ha netán bajba, vagy konfliktusba keveredsz. Egyszerűen harcolni fogsz, megküzdesz magadért, a szabadságodért, a becsületedért. Minél gyorsabban lerendezed az ügyet, mert ezt diktálja az intuíciód. Van, amikor elkapkodod a dolgokat, de ez különösebben nem fog zavarni.

Bika

Amíg nem látod a saját szemeddel, addig nem hiszel el semmit. Türelmes vagy, a legjobb pillanatra vágysz, mert attól félsz, hogy a gyors reakció miatt hibát követsz el, vagy energiát veszítesz. Intelligensen próbálod megoldani a helyzetet, de előbb mindent részletesen kielemzel, mert biztosra akarsz menni. Számodra a véletlen, a szerencse nem jelent megoldást.

Ikrek

Gyakran megtörténhet, hogy kilátástalannak látod a helyzetedet, úgy gondolod, hogy nincs semmilyen megoldás számodra, majd mégis összeszeded magad, és képes leszel hatékonyan, gyorsan megoldani a krízishelyzetet. Ez leginkább annak köszönhető, hogy óriási tudással rendelkezel, amelyhez még párosul némi humorérzék, fejlett beszédkészség, aminek köszönhetően képes leszel kimászni a gödörből.Rák

Nem sokan gondolnák rólad, de épp válsághelyzetben vagy a legerősebb, úgy fizikálisan, mint érzelmileg egyaránt. Eleinte visszavonulsz, mert arra törekszel, hogy erőt és energiát gyűjts, valamint, hogy egyensúlyba kerülj. A problémamegoldásban segít a memóriád, a megérzésed, a képzeleterőd, így bátran hagyatkozz ezen erőforrásaidra.

Oroszlán

Semmi sem állhat az utadba, ha egyszer eldöntöd, hogy végérvényesen felszámolsz egy problémát. Ezt leginkább erőből oldod meg, mert nagyon sok energiával rendelkezel, és az ellenfeleidnek még választási lehetőséget sem adsz. A végsőkig harcolsz, ami a tiéd, és mindig a legjobb pillanatban indítod a támadást, így a siker szinte minden esetben garantált. A gondolkodásod olykor meglehetősen merev, és a memóriád sem túl jó, ezért olyan dolgokra nem fogsz emlékezni, amelyek számodra nem fontosak.

Szűz

Ha megtörténik a baj, az első gondolatod az, hogy vajon hol és miben hibáztál. Náladnál senki sem tud részletesebb elemzést készíteni, logikus és pragmatikus vagy. Minden lépésedet előre kiszámítod, mindig felkészült vagy. Olykor hajlamos vagy túldramatizálni a helyzeted, ami nem tesz jót a problémás helyzet kezelésének.

Mérleg

Neked gyakran van szükséged külső segítségre, hogy sikeresen megoldj egy problémát. Diplomatikus vagy, aki a harmónia megteremtésére törekszik. Szeretsz társaságban lenni, nagyon kreatív vagy. A kényelmetlen helyzetekben gyakran elhatárolódsz, így védve magadat.

Skorpió

Rendkívül nagy önuralommal rendelkezel, és ennek köszönhetően szinte mindig, minden helyzetből győztesen kerülhetsz ki. Az intelligenciád is sokat segít a problémák megoldásában. Számodra a krízishelyzetek előnyösek is lehetnek, mivel ezáltal képes leszel fejlődni, és tudatosabban használni az erődet. Mindenkinél jobban látod az összefüggéseket, ezért hatékonyabban és gyorsabban tudsz reagálni a krízishelyzetekre. Jó pszichológus, vagy nyomozó válna belőled.

Nyilas

Rendkívül optimista vagy, és meggyőződésed, hogy minden problémára létezik megoldás. Bármilyen helyzetbe is kerülsz, mindig a jó oldalát nézed, akkor is, ha nincs. Képes vagy leküzdeni a határaidat, kilépni a komfortzónádból, legyen szó annak szellemi, fizikai, vagy filozófiai vetületéről. Tisztában vagy azzal, hogy minden eseménynek oka van, semmi sem következik be véletlenül, és ennek alapján képes lesz mindig felülemelkedni a nehézségeken.

Bak

Képes vagy megőrizni az önuralmadat, hogy megtaláld a legjobb megoldást a problémáidra, és a lehető legkisebb sérüléssel megúszd a válsághelyzetet. Remekül fel tudod használni az intelligenciát adta lehetőségeket. Tisztában vagy azzal, hogy amint vetsz, úgy aratsz, így ezt mindig szem előtt tartod, ha a jövőddel vagy éppen elfoglalva.

Vízöntő

Ha valami váratlan rossz dolog történik veled, akkor kezdetben sokkos állapotba kerülsz, érzelmileg és pszichésen is instabillá válsz. De pár perc múlva már fel is dolgoztad az eseményeket, azonban a látottak és tapasztaltak még sokáig a képzeletedben maradnak. Nagyon fejlett a fantáziavilágod, a kreativitásod, valamint az intuíciód.

Halak

Hajlamos vagy a panaszkodásra, a bűnbak keresésre, de krízishelyzetben, főleg ha mást érint, képes vagy cselekedni, és mindent megteszel, hogy megtaláld a megoldást. Azt szokták mondani, hogy a Halak csillagjegyűek nem gondolkoznak, hanem éreznek. Az biztos, hogy rendkívül fejlett az intuíciójuk, így érzik, hogy mit kell cselekedjenek, hogy megoldódjon egy kellemetlen helyzet. Ennek érdekében leginkább a szeretet energiáit használod fel.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet