KezdőlapHoroszkópErre a 3 csillagjegyre rátalál a szerelem 2023 novemberében!

Erre a 3 csillagjegyre rátalál a szerelem 2023 novemberében!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A csillagok idén novemberben három jegynek is kedveznek, ami a szerelmet és a romantikát illeti. Ezen kiváltságosak készen állnak arra, hogy lezárják a múltat, és egy új szerelmi viszonyba fektessék az energiájukat.

Az élet a lehető legkellemesebb módon fogja őket meglepni – esélyük nyílik arra, hogy találkozzanak a szívük párjával. Az Oroszlán, a Vízöntő és a Halak számára tehát a szerelem „a levegőben van”.

Ennek a három szerencsés csillagjegynek a november jó hírekkel érkezik. A Vénusz, a szerelem bolygója az útjukba tereli a megfelelő személyt, aki képes lesz elfeledtetni velük a múlt sérelmeit és a korábbi csalódások fájdalmait.

Mindhárom jegy egy nehéz időszakon van túl, és igazán rájuk férne már egy beteljesedett, boldog szerelmi történet. Az univerzum most megadja számukra ezt az örömet: a nagy találkozások egyenesen a filmekből fognak kikerülni. A szülöttek pedig élvezni fogják ezeket a felejthetetlen élményeket.

Oroszlán

Az Oroszlánok a tűz szülöttjei, akik szeretnek a figyelem középpontjában lenni. Ők általában viharos kapcsolatokat élnek át, igazi szerelmi hullámvasúttal: hol alul maradnak, hogy ők kerekednek felül. De most sikerül kilépniük a komfortzónájukból, és újra belevágnak a romantikus találkozásokba.

Olyan személy jelenik meg az életükben, akibe könnyedén beleszeretnek, és nem gondolnak többé a korábbi kapcsolatok kudarcára. Általa megtudhatják, milyen szép is lehet a szerelem. Ehhez viszont csapatmunka kell és elkötelezettség, amiért cserébe felemelő boldogság jár.

Vízöntő

A Vízöntők már régóta várnak arra, hogy szerelembe essenek. Az utóbbi időben elég sokat randevúztak, de egyetlen személynek sem sikerült megragadnia a figyelmüket. Úgy tűnik, ők már sosem találják meg a megfelelő partnert – mostanáig.

A csillagok ugyanis nagy változásokat ígérnek számukra: esélyük lesz megismerni azt a valakit, akiről mindig is álmodtak. Érdemes lesz felkészülniük, mert intenzív időszaknak nézhetnek elébe. És csak semmi pánik. Engedniük kell, hogy a dolgok maguktól történjenek.

Halak

A Halaknak olyan társra van szükségük, aki megérti az érzéseiket. Az előttük álló hónap pedig remek időszak lesz arra, hogy ezt a személyt meg is szerezzék. Az egyébként zárkózott Halak megnyílik, és többet kommunikál a környezetével. Ennek hatására, olyan személyt vonz magához, akit teljesen elbűvöl a kisugárzásával.

Az illető nem teljesen idegen, hanem a baráti köréhez tartozik. Ráadásul az egyik közeli barátja segít majd neki megismerni őt. A többi már magától értetődik. A szerelem általában ott jön, ahol a legkevésbé számítasz rá, és ha hagyod, hogy a dolgok maguktól alakuljanak, akkor a szerencse a te oldaladon áll.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet