KezdőlapHoroszkópEz a 3 csillagjegy lesz a legszerencsésebb 2022 őszén

Ez a 3 csillagjegy lesz a legszerencsésebb 2022 őszén

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Szerinted szerencséd lesz az év végén a szerelemben vagy a karrierben? Nézd meg a horoszkópodat! Íme a legszerencsésebb csillagjegyek idén ősszel.

A legszerencsésebb csillagjegyek idén ősszel mind szakmai, mind magánéleti téren sikereket könyvelhetnek el – íme, részletesen azok a csillagjegyek, akik számára ez az időszak különösen kedvező lesz.

A legszerencsésebb csillagjegyek: Oroszlán

Az Oroszlánok nem maradhattak ki ebből a listából, azon egyszerű oknál fogva, hogy az Oroszlánok annyira ambiciózusak, hogy ha a szerencse nem is áll az útjukba, gondoskodnak róla, hogy minden, amit akarnak, valóra váljon.

Az Oroszlánok azok, akik a várakozásoknak megfelelően sikeresek lesznek a pénzszférában. Az Oroszlánok sosem fogynak ki a pénzből, de idén ősszel arra számíthatnak, hogy sok pénzt keresnek, akár a munkahelyi bónuszok, akár az ígéretes projektek befejezése révén.

A legszerencsésebb csillagjegyek: Skorpió

A Skorpió nagyon racionális jegy, amely soha nem hagyja, hogy az érzések irányítsák. Ezért is meglepő, hogy a Skorpió ebben az időszakban nagyon szerencsés lesz a szerelemben: ez a jegy nagyon spontán lesz, és nem tervezi tovább az élet minden percét, hagyja, hogy a dolgok a maguk természetes útját járják.

Ha már komoly kapcsolatban élnek, az harmonikusabban fog alakulni, mivel a Skorpió jobban ellazul. Azoknak a Skorpió szülötteknek, akiknek most nincs párjuk, nincs miért aggódniuk, mert, mint mondtam, a szerelmi hamarosan belép az életükbe, és megtalálják a lelki társukat.

Legszerencsésebb csillagjegyek: Halak

A Halak azon kevés csillagjegyek közé tartoznak, amelyek egész évben szerencsések voltak, nem csak idén ősszel. A közeljövőben azonban továbbra is a csúcson maradnak, és minden fronton sikereket érnek el. Minden, amit a fejükbe vesznek, valóra válik, de vigyázat, ez nem jelenti azt, hogy a Halak nem tesznek erőfeszítéseket azért, hogy a kívánságaikat valóra váltsák.

Az asztrális konfiguráció jótékonyan hat és elősegíti a sikerüket! Akár a karrierjükről, akár a magánéletükről van szó, a Halaknak van néhány szilárd és egészséges életelvük, amelyekhez egy kis csillagjegy-szerencse is társul, és ezek a dolgok segítik őket abban, hogy kedvezően zárják az évet.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet