KezdőlapHoroszkópEz a 3 csillagjegy találkozhat a lelki társával 2023 szeptemberében

Ez a 3 csillagjegy találkozhat a lelki társával 2023 szeptemberében

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az ősz kifejezetten romantikusan indul bizonyos csillagjegyek számára, akik már egy ideje mindent megtesznek azért, hogy találkozzanak lelki társukkal. Nézzük, melyek a szerencsés csillagjegyek!

Kos

A Kos számára tele lesz a szeptember friss energiákkal, dinamizmussal, szerencsével, a szerelem terén pedig minden úgy alakul, ahogy eltervezte. Ha már egy ideje tartós párkapcsolatban él, kihasználhatja a hűvösebb napokat, hogy felejthetetlen pillanatokat töltsön kedvesével.

A párkapcsolatban általában a Kos irányít, bármikor készen áll arra, hogy apró meglepetésekkel, ajándékokkal, kiruccanással, ajándékokkal kényeztesse párját. A romantikus esték nem maradnak el, ez a hónap alkalmas lesz arra, hogy kimutassa, mennyire fontos számára a párja. Ő aztán tudja, hogyan lehet a boldog szerelmet maximálisan megélni.

Az egyedülálló Kos jó lenne, ha minél többet látogatna el társasági eseményekre, hiszen bármelyik összefuthat a lelki társával, szó szerint akár bevásárláskor, vagy az utcasarkon is. Éber figyelemmel és nyitott szívvel ajánlott élni a következő napokat, heteket!

Rák

Sok szeretetre lesz szüksége 2023 szeptemberében, és nem szégyelli ezt az igényét ki is fejezni. A szerelem most igazán jó hatással lesz az életére, csodálatos változások várnak rá.

Valami mély belső erőnek köszönhetően tudni fogja, hogyan állítsa helyre a harmóniát a párkapcsolatában, hogyan simítsa el az ellentmondásos vitákat. Higgadtsággal és diplomáciával sikerül megoldania a szerelmi problémákat.

Ha már hosszú ideje párkapcsolatban él, most egy lépéssel magasabb szintre lép, ahol sokkal erősebbé válik az érzelmi kötelék. Ha még csak nagyon az elején tart a párkapcsolat, akkor most akár az összeköltözés is megtörténhet, de a hosszútávú kapcsolatok esetében házasság vagy gyermekvállalás is lehetséges.

Oroszlán

Szeptemberben szerencséje lesz a szerelemben, így minden akut probléma a szív szaván keresztül megoldódik. A szeretett személy karjaiban az összes feszültség elmúlik, ezek a pozitív érzelmek testi-lelki gyógyírként hatnak.

Az Oroszlán tudja, hogyan kell jól megszervezze az életét, hogy bőven maradjon ideje arra, aki a legfontosabb számára. Továbbra is a figyelem középpontjában marad, ő mozgatja a dolgokat, ő az, aki nap, mint nap valami szépséggel, kedvességgel lepi meg a párját.

Az apró, de érzelmes és gyengéd gesztusoktól a rövid hétvégi kirándulásokig, romantikus vacsorákig és szívből jövő ajándékokig az Oroszlán tudja, hogyan lehet harmóniát teremteni a párkapcsolatban, háttérbe szorítani a gondokat, és minél több időt tölteni a szerelmével. Fellángol a romantika, a rutinnak híre-hamva nem lesz.

A szingli Oroszlán váratlanul találkozik egy olyan személlyel, aki első látásra elnyeri a szívét. Ha eddig csak távolról figyelt valakit, most összeszedi a bátorságát, és végre a tettek mezejére lép.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet