KezdőlapHoroszkópEzek a csillagjegyek az Univerzum áldását élvezhetik augusztusban!

Ezek a csillagjegyek az Univerzum áldását élvezhetik augusztusban!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A nyár utolsó naptári hónapja sok kellemes meglepetést tartogat. Vannak olyan csillagjegyek, amelyek augusztusban akkor lesznek szerencsések, amikor a legkevésbé számítanak rá – írja a Filantropikum.com.

Megkapják a szükséges támogatást a nagy tervek megvalósításához, anyagi és lelki téren egy komolyabb fejlődési szakaszon mennek át. Minden áldásként érkezik az Univerzumtól, augusztus kulcsszavai pedig a szerencse, a jó közérzet és az eufória.

Bika

Jelentős fordulatot vesz az élete, bár a mindig földhözragadt Bika hajlamos arra, hogy figyelmen kívül hagyja a jeleket. Most olyasmit tapasztalhat meg, amit eddig még soha. Az Univerzum megmutatja számára azt az utat, amelyet mostantól követnie kell, hogy ki tudjon lépni abból az érzelmi zsákutcából, amelyben vannak.

A Bika hajlamos azt gondolni, hogy minden jó, ami vele történik, de ez csak egy véletlen egybeesés, az Univerzum jól kijátssza a kártyáját, és nem tér el a tervétől, hogy segítsen a Bikának megtalálni a boldogságot. Figyeljen a felbukkanó jelekre.

Rák

Ha eddig nem volt elég bátorsága, hogy munkahelyet váltson, akkor végre most eljött az ideje az új lehetőségeknek. A szakmai életében most megoldódnak a problémák. Itt az ideje, hogy önállóan elindítsa a régóta tervezett projektjeit, hiszen nagy esélye lehet a sikerre.

Az Univerzum a magánéletében is békét hoz, harmónia, megértés, elégedettség lesz jellemző a következő időszakra. Ez lehet egy csodálatos szerelmi történet kezdete, egy eljegyzés, egy házassági ajánlat vagy akár egy gyermek születésének híre.

Oroszlán

Az Oroszlán csillagjegy szülötte túláradó, elképesztő energiával rendelkezik, és ebben az időszakban, mindenki érezni fogja, akivel találkozik. Mindez nyilvánvalóan az Univerzum áldásának köszönhető, amely most jobban mellette áll, mint valaha.

Szakmai szinten igen virágzó időszak következi, jelentős bónuszokkal, fizetésemeléssel, és ami a legfontosabb, előléptetéssel. Mivel anyagilag minden tökéletes, az Oroszlán végre képes lesz teljesíteni régi vágyát, egy fontos és drága vásárlást anélkül, hogy ez a családi költségvetést érintené.

Vízöntő

Az augusztus egyszerűen rendkívüli lesz a Vízöntő számára. Az a képesség, hogy egyedi módon lásson mindent, ami az anyagon túli világgal kapcsolatos, arra készteti, hogy zseniális, váratlan megoldásokat találjon problémáira.

Még ő maga is meglepődik azon, hogyan alakulnak a dolgok ebben az időszakban, és mindez az Univerzum áldásának köszönhető. Fontos hírek érkeznek távoli rokonoktól, akikkel régóta megszakadt a kapcsolata. Előfordulhat, hogy nem tervezett utazást kell bevállalnia, hogy megkapja a családi örökséget.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet