KezdőlapHoroszkópEzek a csillagjegyek szinte biztos, hogy nem fognak szerelmi bánattól szenvedni! Vajon...

Ezek a csillagjegyek szinte biztos, hogy nem fognak szerelmi bánattól szenvedni! Vajon te közéjük tartozol?

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Azok a csillagjegyű személyek, akiket nem visel meg egy szakítás, és nem fognak napokig sírni szerelmi bánatukban, azok magabiztosak, nincs különösebb baj az önbizalmukkal, és kedvelik az embereket. Emellett képesek feldolgozni a kudarcot, és úgy élik az életüket, hogy nem bánnak meg semmit.

Ezek a csillagjegyek szinte biztos, hogy nem fognak szerelmi bánattól szenvedni! Vajon te közéjük tartozol?

Lássuk, kikről van szó!

1. Skorpió

Nem fogják azzal tölteni az idejüket, hogy szerelmi bánatban szenvednek. Lehet, hogy inkább elrejtik a fájdalmukat, de az biztos, hogy nem mutatják, de az is megtörténhet, hogy nem voltak teljesen szerelmesek a párjukba, akivel véget ért a kapcsolat.

A Skorpiók gyakran váltogatják a partnerüket, az igazit keresve, akit viszont elég ritkán találnak meg, így rendszerint szinte senki sem felel meg az elvárásaiknak.

2. Kos

A Kosok számára a párkapcsolat sok esetben a dominancia harcról szól. Számukra a szerelem egy kaland, amit ki kell élvezni, ezért megtörténik, hogy beleszeretnek valakibe, de közben otthon várja őket a feleségük/férjük, de ezzel nem sokat törődnek.



A szerelemben felszínesek, ritkán érinti meg őket a mindent elsöprő szenvedély.

3. Mérleg

Mivel eléggé kiegyensúlyozott személyek, ezért egy szakítás, válás nem dönti romba az önbecsülésüket, az életüket. Ha a párjuk lobbanékony, megbízhatatlan, könnyen szakítanak, és új életet kezdenek, mert úgy tartják, hogy nekik több és jobb jár. Bíznak magukban, türelmesek, kreatívak, és képesek keményen dolgozni a céljaikért.

4. Ikrek

Ők tudják, hogy nem éri meg szenvedni a szerelemért, mert azon túl sok más dolog van, ami boldogságot, elégedettséget okoz az életben. Az Ikrek erősek, minden lehetőséget kihasználnak, és szeretnek élni, új emberekkel megismerkedni, szerelembe esni, de ha a kapcsolatnak nincs jövője, akkor azonnal tovább állnak.

Sosem adják oda senkinek a szívüket, mindig hagynak egy menekülési útvonalat, mert szeretik az életüket saját maguk irányítani, a függőség megmérgezi őket.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet