KezdőlapHoroszkópHalak Horoszkóp 2015

Halak Horoszkóp 2015

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Te is kíváncsi vagy arra, mit ígér számodra a következő esztendő? Mi jót rejteget 2015 a szerelem, karrier vagy az egészség terén? Olvass bele a horoszkópba, hogy felkészülve, teljes magabiztossággal köszönthesd az újesztendőt! A megszokott horoszkóp mellett olvasd el a 2015-ös Kínai horoszkópot is!

halak-horoszkop

Szerelem és párkapcsolat

2015 pletykákkal startol a párkapcsolataid terén, hajlamos vagy kifordítani a kapott információt, és egy teljesen képzeletbeli világba menekülsz, mely szintén zűrzavaros. A párod folyamatosan azon dolgozik, hogy szembesítsen téged rossz szokásaiddal, ami konfliktusokhoz vezethet, te pedig legszívesebben kifutnál a világból egy olyan helyre, ahol nem léteznek banki részletek, rezsi, számlák és egyéb függőségek.

Nem nézel stabil évnek elébe, ami az érzelmeket illeti, folyamatosan izegsz-mozogsz, hol kapcsolatban, hol anélkül, hol visszatérsz oda, ahonnan elindultál, hol megint a szelek szárnyán szállsz. Ez az összevisszaság is vezethet jóra: bár kissé szigorúan, de megtanít meghúzni a határt és elfordulni a veszélytől, felelősségteljesebbé és tudatosabbá válni.

Az áprilisi holdfogyatkozás az intimitás házában zajlik, aminek hatására a frissen kezdett kapcsolatodat új, mélyebb szintre emelheted, illetve véget vethetsz egy szerelmi zűrzavarnak, mely könnyen fajulhat botrányossá. Júniusban, júliusban és augusztusban jól tennéd, ha a házasságra és a kapcsolatokhoz való hozzáállásodra összpontosítanál.

Mihelyt a Jupiter a Szűz jegyébe lép, augusztus 11-től új fejezet nyílik az életedben, mely alatt tudatosabbá válhatsz és fejlődhetsz. Megnő a vágyad arra, hogy kapcsolatban élj, ezért nyitottabb lehetsz a kibékülésekre, egyezkedésekre. Ezúttal viszont nem lesz megengedett, hogy elszállj vagy kerüld a valóságot és a képzeletbeli álomvilágodban élj, hanem össze kell szedned magad, ki kell állnod a színpadra, és hallgatnod kell a barátaidra, idősebb/tapasztaltabb ismerőseidre, hisz ők tudják mit beszélnek!

Amennyiben egyedülálló vagy, lehetséges, hogy egy felelősségteljes barátod vonzódik a bájaidhoz, egyik percről a másikra teljesen más színben lát téged, és míg eddig egy pohár ital mellett volt bizalmasod, a következő pillanatban már az ágyban lesz az.

Sokat tanulhatsz magadról másokon keresztül, de vigyázz azokkal, akik csak az érzékenységedre, értelmességedre és jólelkűségedre hajtanak (hogy kihasználjanak). Az év vége félrevezető karokba sodorhat, amennyiben nem szánsz elég időt arra, hogy jobban megismerd a személyt, aki a bűvkörébe vont. Követelj tetteket, nem szavakat, és készülj fel arra, hogy te is ezeket add!

Pénz és karrier

Az Uránusz még mindig a pénz házában tartózkodik, így ez az év is anyagilag instabilnak ígérkezik. Mindent bele kell adnod, a képzelőerőd és az eredetiséged, hogy megőrizd az egyensúlyt. Az anyagi függetlenséged bonyodalmakat kelthet, sőt veszteséget is, de jó lesz megőrizned a nyugalmad és azonnal cselekedned.

A Szaturnusz júniusig, majd szeptember második felétől ismét a karrier házában mozog, olyan feltételeket teremtve számodra, melyek kedveznek egy jól kigondolt új üzlet elindításához. Az is lehetséges, hogy egy teljesen új munkakörben próbálod ki magad, hogy végre megkapod a kívánt elismerést mindazért, amit eddig tettél, vagy megteheted az első lépést a vezetői beosztásod felé.

A Jupiter is támogat a sikereidben, ugyanis augusztusig a munka házában tartózkodik. Hatására jókedvvel és eredményesen dolgozol, könnyedén véghezvíve azt, amit 2014-ben elkezdtél. Úgy érzed, most elegendő ihletet kaptál ahhoz, hogy javíts valamit a munkahelyeden, hogy valami különlegeset hozz létre, de az sincs kizárva, hogy jobb munkahelyre bukkansz. Májusig jól teszed, ha kihúzod magad bármiféle, virtuális környezetben bonyolított üzlet alól, kerüld az online utalásokat, a barátokkal elindított üzleteket, és mindenféle anyagi támogatást, politikai részvételt. Az üzleteid jól működnek, de ne dönts a barátaid/szakmai csoportok által gyakorolt nyomás hatására.

A nyári hónapok ragyogó eredményeket hozhatnak a szakma terén, hála a fontos együttműködéseknek, melyeket sikerült kiépítened. Olyan körülmények adódhatnak, melyek segítségével befolyásos emberek társaságába kerülsz, és elnyerheted a bizalmukat. Szóval ne légy szégyenlős, mondd el határozottan, amit akarsz, ugyanis könnyen lehetsz a nagyszabású projektek ötletgazdája.

Június 15-től szeptember 18-ig a Szaturnusz egy utolsó látogatást tesz a Skorpió jegyében. Ez a bolygóállás könnyen megzavarhatja az üzleti ügyeidet, ha nemzetközi kereskedelemmel foglalkozol, vagy ha tapasztalatcserét terveznél a határokon kívül.

Augusztus 11-én a Jupiter a Szűz jegyébe, számodra a partnerségek házába lép. Ennek hatására érdekes üzleti ajánlatokat kaphatsz, de próbálj meg nem sok illúziót fűzni ezekhez. Az üzlettársaid most sokkal kritikusabbak lehetnek, mint általában, de nem feltétlenül rossz értelemben. Talán a szándékuk nem más, mint téged két lábbal a földön tartani. Mégis, eget rengető konfliktusok adódhatnak az elvek összeférhetetlensége miatt, tehát lesz amin törd a fejed év végéig, főként miután a Szaturnusz visszatér a Nyilas jegyébe, szeptember 18-án.

Most talán nehezebb lesz, mint általában megtalálnod a középutat, megőrizned a harmóniát az együttműködések és/vagy a részvénytársak között, esetleg a főnökséggel. Az együttérző és spirituális elveken alapuló vízióid nagy valószínűséggel lesznek összeférhetetlenek a partnerek gyakorlatias, pontos és kimért nézeteivel. A téli ünnepek hangulata azonban könnyen meghozhatja a hiányzó egyetértést, kompromisszumok formájában.

Egészség

Amíg 2014 nyarán arra éreztél késztetést, hogy változtass az életviteleden, az étrendeden vagy a cselekvési ritmusodon, és átszervezd a tevékenykedés-pihenés egyensúlyát, próbáld meg ezeket 2015-ben is megtartani. Az újév azon kap, hogy telezabáltad magad, ezért 2015 első három hónapjában valószínű, hogy gondjaid lesznek a pluszkilókkal, az emésztéssel és/vagy a vércukorszinttel. Ha nem hanyagolod el magad és nem hagyod figyelmen kívül a korábbi panaszokat, júniusig nagy eséllyel gyógyulhatsz meg és lehetsz újból egészséges.

Június 15 és augusztus 11 között, a magas vérnyomással, diabétesszel küzdő Halaknak érdemes lesz körültekintőbbnek lenniük az egészségükkel szemben és óvakodniuk a túlzásoktól. A stressz bőségesen rápakolhat még egy lapáttal a tünetekre, ezért jó lesz olyan megoldást találnod, mellyel azt levezetheted.

Szeptember második felében teljesen kiboríthat valamelyik idős rokonod betegségének híre, vagy a gyerekeid gyengélkedése. Az időszakos megfázások könnyen tüdőgyulladássá fajulhatnak, amennyiben nem vigyázol magadra és a gyerekekre. Nem ártana immunerősítőt szedned a családdal együtt már augusztus végétől, szeptember elejétől, hogy megelőzd a bajt.

Az év utolsó negyede próbára teszi a Halakat, főként ha azok emésztési zavarokra, emésztőrendszeri problémákra panaszkodnak. Ugyanebben az időszakban megnő a vese és a húgyútak megbetegedésének a veszélye.

Család és otthon

2015-ben nem kell problémáktól tartanod sem a családod, sem az otthonod szempontjából. Bár az is lehet, hogy csak te nem veszed észre a gondokat, mivel elvagy a saját dolgaiddal, vízióiddal, kis világoddal. A Neptunusszal a személyiség házában, olyan összeférhetőségeket fedezel fel önmagadban, melyekről eddig nem tudtál – a művészi készségeidről vagy egy ki nem aknázott tehetségedről. A jegyed irányítója mindemellett arra is sarkallhat, hogy elfuss a tettek, konfliktusok és felelősség elől vagy strucc-módra csak ne végy tudomást róluk.

Az otthoni hangulat könnyen hangyabollyá változhat május második felétől június végéig, valamint a Merkúr retrográdjának idején, május 19 és június 12 között. Ekkor a bolhából többször is lehet elefánt, meggondolás nélkül kiejtett szavak hangozhatnak el, és nehéz lesz végre rendet és békét teremteni a család körében.

Jól teszed, ha a fenti időszakban kerülöd a szerződések aláírását, és olyan dokumentumokkal sem foglalkozol, melyek ingatlanokra vonatkoznak. Ne most dönts arról, hogy elköltözz, mennyit is fizess vagy kérj a lakbérért, stb.

Június második felétől vedd szépen elő a porszívót és a surlókefét, majd tűrd fel az ingujjakat és láss hozzá a takarításhoz. Próbálj meg javítani a szüleiddel és lakótársaiddal való kommunikációdon, és szokj le arról is, hogy az őrületbe kergeted a világot saját érzelmeiddel. Tény, hogy nagyon fontosak, de ne feledd, hogy a körülötted élőké is éppoly fontos.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet