KezdőlapHoroszkópKínai horoszkóp 2015 - A Kecske Éve

Kínai horoszkóp 2015 – A Kecske Éve

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A 2015-ös év a Kecske jegyében zajlik a kínai horoszkópban, a Ló Évét váltja. Ez az év a reménység éve lesz, a béke, a harmónia, és a nyugalom jellemző rá. Annak ellenére, hogy a világban számos helyen háborúk és konfliktusok zajlanak, közvetlen közelünkben is, azért mégis a Kecske Éve a béke, a kompromisszumok éve lesz.

kecske-eve-2015

A 2015-ös kínai év 2015 február 19-én kezdődik, és a óvatosságra int, valamint a személyes határok megvédésére, legyen az spirituális vagy materiális. A Kecske Éve 2016 február 7. tart, ekkor váltja őt a Majom Éve.

A kínai horoszkóp szerint a 2015 év az élet minden területén jelentős változást eredményez. A Kecske Éve minden csillagjegynek jelentős változást, tapasztalatot és új eseményeket teremt. A változás iránti vágy, az életmódváltozás, a régi értékek újragondolása – számos ember életében ez egy új lap lesz az élet útján.

Általánosságban pozitív változásokra kell számítani a Kecske Évében. Nagy tendencia lesz arra, hogy munkahelyet válts, de minden változóban van, ami ezzel kapcsolatos. Azok, akik nehéz fizikai munkát végeznek könnyebb, jobb munkahelyre számíthatnak, ez lehet akár intellektuális munka is. A kreatív képességek egy csapásra fognak fejlődni, ez pedig új, innovatív üzleti lehetőségeket hoz magával.

Ha te egy olyan személy vagy, aki folyamatosan pörög, nem szereti a semmittevést, lustálkodást és mindig azon van, hogy dolgozzon, valami újat teremtsen a 2015-ös év kifejezetten termékeny és segítőkész év lesz ilyen téren. A 2015-ös év segít megvalósítani a vágyakat, de csak akkor ha pozitívan tekintesz az életre, ha pedig ez kreativitással, ambícióval és kitartással társul hihetetlen sikerre számíthatsz.2015-ben több jelentős csillagászati eseményre, két teljes napfogyatkozásra és két holdfogyatkozásra lehet számítani. Ezekben a napokban óvatosságra lesz szükségünk: szakmai és érzelmi téren változások következnek be, és ezek nem mindig lesznek pozitív kicsengésűek. Hogy elkerüld a kellemetlenségeket jól számítsd ki a lépéseidet, és gondolkodj el a lehetséges következményeken.

Az első teljes holdfogyatkozás 2015. április 4-én lesz, a második 2015. szeptember 28-án. A holdfogyatkozás egy életciklus befejezését és egy új ciklus születését jelenti. Ez nem lesz jó periódus az új projekteknek, viszont ez az időszak kedvező a szenvedélyek leküzdésére.

Az év első napfogyatkozása 2015. március 20-án lesz, ami a szexuális energiákat aktiválja, féltékenységi jeleneteket eredményezhet. A második napfogyatkozás 2015 szeptember 13-án lesz, ez kedvező feltételeket hoz a meggazdagodásra és az ingatlanok vásárlására.

2015-ben rengeteg szerelmi kapcsolat indul, ami azonos mértékben alapszik szenvedélyen és szereteten. Ha házasságra adod a fejed 2015-ben a szerencsések körébe kerülsz, mert az esetek legnagyobb részében kedvező és szerencsés házasságok szövődnek.

Ami az egészséget illeti sokan fognak rádöbbenni arra, hogy nem minden a pénz, és hogy az egészség sokszor fontosabb. Ez magával hozza azt is, hogy sokkal több ember fog odafigyelni az egészségére, sokan kikerülik, megtanulják kezelni a stresszes helyzeteket, egészségesebben fognak étkezni. A sportnak is jelentős szerepe jut most életünkbe. A konfliktusok is alábbhagynak.

kecske-eve2015

A kecske által uralt évek:

1907 február 13. – 1908 február 1.
1919 február 17. – 1920 február 19.
1931 február 17. – 1932 február 5.
1943 február 5. – 1944 január 24.
1955 január 24. – 1956 február 11.
1967 február 9. – 1968 február 28.
1979 január 28. – 1980 február 15.
1991 február 15. – 1992 február 3.
2003 február 1. – 2004 január 21.
2015 február 19. – 2016 február 7.
2027 február 6. – 2028 január 25.
2039 január 24. – 2040 február 11.

Kecske Típusok:

Víz – Kecske: Békés, higgadt természetű, viszont könnyen befolyásolható. Rengeteg barát veszi körül. A kemény, monoton munka nem neki való.

Tűz-Kecske: Szemben a többi kecske típussal, ő a leghatározottabb, legnyitottabb. Szívesen kezdeményez, magabiztossága nem hagyja cserben.

Fa – Kecske: Érzékeny természetű, gyötrődő lelkű egyéniség. Gyakran képes más problémáját is a nyakába venni. Eltervezett dolgait szerencséjének köszönhetően mindig véghez tudja vinni.

Fém – Kecske: Önálló, hatalmas önbizalommal rendelkező egyéniség. Kevesebb barátja van, min a kecskéknek általában, de nincs is szüksége annyi segítőre.

Föld-Kecske: Fontos tervei célkitűzései éltetik, melyeket mindig véghez visz. A család, a barátok a legfontosabbak az életében.

Horoszkóp 2015:

A Kecske szülött és a többi jegy kapcsolata:

Kecske-Kecske: Rokonszenveznek egymással, életközösségük mégis sok bajjal jár. A gyakorlatias dolgokban jobb, ha józan tanácsadójuk van. A luxust szerető Kecske nagyon tudja értékelni az anyagiakat, de hogy miből legyen elég pénz, azzal inkább a társa foglalkozzon. A két Kecske viszont csodálatosan romantikus lehet együtt.

Kecske-Patkány: Nem sokat tudnak kezdeni egymással. A nyugtalan Patkányt idegesíti a Kecske kissé körülményes modora, pontatlansága, riasztja a Kecske mimóza-érzékenysége. Szerelmi kapcsolatukban kölcsönösen gyengédek lehetnek egymáshoz, de a harmónia éppen a Patkány nyugtalansága miatt könnyen felborulhat.

Kecske-Bivaly: A Bivaly udvariasság nélküli közvetlensége, ahogyan céljára tör, a finomérzékű, művészi hajlamokkal rendelkező Kecske számára durva és kulturálatlan. A Kecske változékony hangulatát és elégedetlenségét viszont az alapos, szorgalmas, megbízható Bivaly viseli el nehezen. A testi szerelemben sem találnak közös nevezőre, a fantáziadús Kecskének itt is finom légkörre van szüksége, a Bivaly vadsága megrémíti, elijeszti.

Kecske-Tigris: Nem sok hasonlóság van közöttük. A Kecske óvatos, nyugodt, elővigyázatos életmódja és állandó elégedetlensége az izgága, rámenős Tigrist őrületbe kergeti. Tartós kapcsolatnál biztos, hogy a Kecske húzza a rövidebbet, mert ha a Kecske kedvéért belemegy is a kompromisszumokba a Tigris, tartósan ez sem jelent biztonságot a Kecske számára. Érzékeny természete miatt pedig sokaig tart, amíg egy ilyen csalódást kihever.

Kecske-Nyúl: Ideális kapcsolat. Minden területen megértik egymást. Két melegszívű, kedves, Segítőkész teremtés, mintha egymásnak teremtették volna őket. Hűek egymáshoz, szinte nincs is vita közöttük semmiben. Mindketten ismerik, tiszteletben tartják egymás érzékenységét.

Kecske-Sárkány: Az ügyes, öntudatos Sárkányra a szeszélyes, tétovázó Kecskének szüksége van. Sokoldalú tehetségét az ösztönző Sárkány mellett kedvére kibontakoztathatja. A kölcsönös érdeklődés sajnos hamar megszűnik, ha a Kecske úgy érzi, hogy a Sárkány mulat határozatlanságán. Megsértődik, és nehezen bocsát meg. A Kecskének mindig éreznie kell, hogy szeretik, a legrosszabb számára a közöny. Érzelmileg labilissá teszi. A Sárkány pedig elég egoista ahhoz, hogy megcsalja, megbántsa a Kecskét. A Kecske ilyenkor bosszút esküszik a Sárkány ellen, de végül megbocsát neki, mert a Sárkány amúgy sziporkázó és nemes jellem. A Sárkány gyakran nem kap elég ünneplést a visszafogott Kecskétől.

Kecske-Kígyó: A türelmes Kígyó a hirtelen Kecskének társa jó társa lehet, ha kész arra, hogy saját jelleméhez alkalmazkodjon. A biztonságot, azonban, amit a Kecske keres, aligha fogja a Kígyónál megtalálni. Közös cél vagy feladat hihetetlenül erősítheti a kapcsolatukat, szokatlan teljesítményre képesek együtt. Bajban viszont nem nagy támaszt jelentenek egymásnak, a Kígyó hajlamos arra, hogy mindent feketén lásson, a Kecske összeroppan, ha túlterhelik. A szerelemben a Kígyó kétszínűsége mélyen megsebezheti a Kecskét.

Kecske-Ló: A vonzó, kedves, szórakozott Kecske. a tevékeny Lóban jó partnerre talál. A Kecske hagyja, hogy elkényeztessék, élvezi az élet kellemes dolgait, és nem zavarja, ha a Ló ebben a kapcsolatban az erősebb. Gyengéden szereti, bár előfordulhat, hogy a Ló harsánysága az idegeire megy. Ilyenkor visszavonul és duzzog. A Ló viszont élvezi, hogy megmutathatja a Kecskének, mi mindenre képes.

Kecske-Majom: A Majmot a Kecske bája és szelídsége elragadja. A Kecske csodálja a Majom őrült ötleteit, játékait, még a Majom gúnyolódásait és csínytevéseit is megbocsátja. Ezt soha el nem fogadná mástól. A fantáziadús Kecske és az eredeti majom szárnyakat adhatnak egymásnak. Ügyelniük kell azonban arra, hogy a munka ne vesszen el a bolondozásban s a Kecskének el kell fogadnia, hogy a Majom a hűséget nem ismeri.

Kecske-Kakas: A Kakast lenyűgözi a Kecske bája, hosszú ideig a lábánál hever. Amint azonban a Kecske bírálgatni kezdi és elégedetlenkedik vele, a Kakas máris menekülne. A szerelmi életben csodálatosan összeillenek. Egyikük sem különösen takarékos, többet adnak ki, mint amennyit szabadna. Unatkozni soha sem fognak egymás mellett.

Kecske-Kutya: A Kutya nem érti meg a Kecske szellemi szárnyalását, inkább a realitások talaján marad. Az, hogy a szerelemben hűséges, a Kecskének kevés. A Kutyát megbabonázza a Kecske nagyvonalú gondolkodása, jótékonysághoz való érzéke, de elvárj a Kecskétől, hogy az ő nézeteit is megértse. Kapcsolatuk tehát nem zökkenőmentes.

Kecske-Disznó: A két szeretetre méltó jegy jól megérti és kiegészíti egymást: A Kecske, akár a Disznó, az élet élvezésére született. A Disznó ért hozzá, hogy a legjobb oldalát mutassa, és az elkényeztetett Kecskének megadja azt, amit az elvár. A melegszívű és jóravaló Disznó soha sem fogja megsérteni az érzékeny Kecskét. A Kecske sem akar fájdalmat okozni a Disznónak. Sokat és szívből fognak együtt nevetni, bár nem a nagy szenvedély lesz jellemző kapcsolatukra.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet