KezdőlapHoroszkópHoroszkóp 2024 áprilisára - A jó hírek és gondtalan napok hónapja vár...

Horoszkóp 2024 áprilisára – A jó hírek és gondtalan napok hónapja vár ránk

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

2024 áprilisában a csillagok úgy oszlatják el a problémáinkat, mint a füstöt. A földjegyek szülöttei többet fognak keresni és megszabadulnak az adósságoktól.

A levegő és vízjegyek túljutnak a családi problémákon, és ott találják meg a szerelmet, ahol a legkevésbé számítanak rá. Áprilisban, függetlenül attól, hogy melyik csillagjegyben születtél, nyereségre teszel szert, és megbecsülnek a munkahelyeden.

Kos

Áprilisban a Vénusz a Kos jegyébe lép, és április 8-án az év első napfogyatkozása is ebben a jegyben történik. Most jelentős karrierbeli változásokra számíthatsz.

Lehetséges, hogy szembesülnöd kell a munkaadód komolytalanságával, ezért talán jobb, ha más munkalehetőség után nézel. A lényeg, hogy tudd, a hónap utolsó napjaiban előrelépést fogsz tenni. Most van a legjobb lehetőség arra, hogy több jövedelemre tegyél szert.

Bika

Április jó híre, hogy minden kezdeményezésed szerencsés lesz, és nagy dolgokat sikerül elérned. Az is kedvez neked, hogy a Vénusz belép a Kos mindig akcióra kész jegyébe. Másrészt a Vénusz a Kos jegyében néhány személyes, vagy egészségügyi problémára is rávilágíthat.

A hónap elején lehetőséged lesz arra, hogy nagyon világosan megkülönböztesd az igazi barátokat a haszonlesőktől. Amikor megbetegszel, és nem tudsz kimozdulni otthonról, meglátod, ki az, aki hajlandó veled tölteni egy keveset az idejéből.Ikrek

Amikor nagyon szeretnél valamit, a dolgok nagyon gyorsan mozgásba lendülhetnek, de ebben az esetben ez a sietség végül is nem árt meg. Épp ellenkezőleg, gyorsabban lehetőséged lesz kiélvezni azokat a jó dolgokat, amik áprilisban várnak rád. Új projektekbe kezdhetsz a pároddal vagy éppen a gyerekeiddel.

Másrészt a Merkúr arra figyelmeztet, hogy a jövedelmed csökkenni fog, és azt is figyelembe kell venned, hogy ez a bolygó április 25-ig retrográd pályán lesz a Kosban. Kisebb költségvetéssel kell beérned, de lesznek körülötted olyan emberek, akik támogatni fognak.

Rák

Néhány kívánságod hamarabb teljesül, köszönhetően a Kosban bekövetkező napfogyatkozásnak. Be tudsz szerezni néhány feltétlenül szükséges dolgot a háztartásodba, különösen akkor, ha a párod is hozzájárul ehhez anyagilag. Ehelyett mindenképpen tegyél félre egy kis pénzt, mert a hónap közepén kisebb egészségügyi problémákkal szembesülhetsz.

Ne ijedj meg ezektől a kisebb egészségügyi problémáktól. Ezek átmeneti jellegűek, és hamarosan felépülsz belőlük. 17-e után más irányt vesz az életed, de boldog leszel. Több időt töltesz majd otthon a családoddal és a gyerekeiddel. Cserébe azonban a párod többet fog dolgozni.

Oroszlán

Ebben a hónapban lehetőséged van arra, hogy messzire utazz. A jövedelmed részben csökkenni fog a hónap első felében, de nem kell aggódnod. Amikor a pénztárcád kiürül, a szüleid támogatni fognak téged, amíg sikerül talpra állnod.

Az egyetlen probléma, ami gyötör, hogy ritkábban találkozol a pároddal. Alig van időtök beszélgetni. A hónap vége felé talán jó ötlet lenne megszervezni egy közös kirándulást vagy utazást, csak kettesben. Szükséged van egy nem mindennapi tevékenységre.

Szűz

A Merkúr retrográd alatt az anyagi helyzeted nem alakul túl jól. Kísértésbe eshetsz, hogy feladj egyes projektjeit, csak azért, mert nincs elég pénzed. De az összeg, amire szükséged lenne, nem olyan nagy, ezért megpróbálhatsz kölcsön kérni a barátaidtól. A legfontosabb, hogy meglegyen az elszántságod a céljaid elérésére.

Másrészt lehetőséged lesz arra, hogy jobb munkát vagy jobb pozíciót válassz a cégnél, ahol dolgozol. A hónap vége felé jó döntést hozol, és boldog leszel. A szerelemben is szerencsés leszel. A párod mindenben támogat, ha nagyszabású terveid vannak.

Mérleg

A párkapcsolatod ebben a hónapban is kellemes meglepetéseket tartogat. Ha már 2-3 éve házasok vagytok, most meglepődve tudod meg, hogy a párod gyereket szeretne. Neked ugyan még nem merte mondani, de a szüleivel már beszélt egy hamarosan érkező unoka lehetőségéről.

Ha nem vagytok házasok, de stabil kapcsolatban éltek, a közös életetek és a közös projektetek nagy örömet szereznek nektek ebben az időszakban. Egyedül egy családtag egészségi állapota az, ami aggodalomra adhat okot. Elképzelhető, hogy a hónap vége felé a párod édesapjának, vagy a család egy másik férfi tagjának komoly egészségügyi problémái adódnak.

Skorpió

Itt az ideje a megbékélésnek és a szép kapcsolatoknak, amelyek apránként jobbá teszik az életedet. Felfedezed, milyen könnyű összebarátkozni az új munkatársaiddal, és még néhány közös projektet is kezdeményezhetsz. A hónap vége felé a jutalmat is megkapod bónuszok formájában.

A szerelemben megtanulsz több szabadságot adni a párodnak, és a beléd vetett bizalma is nőni fog ennek köszönhetően. Úgy tűnik, jelentős közös befektetésre szánjátok el magatokat – ez lehet egy közös autó, vagy egy lakás, akár egy másik országban, és egy időre eltávolodtok a szülővárosotoktól.

Nyilas

A hónap legjobb napjai április 12-e után következnek, amikor a Kosban bekövetkező napfogyatkozás hatása megszűnik. A napfogyatkozás nehéz változásokat hozhat, amelyekkel életedben először kell szembenézned. Veszteségeket is hozhat, ezért jó, ha felkészülsz. A munkahelyeden befolyásos emberekkel futsz össze, akik szeretnének megakadályozni egy bizonyos projekt befejezésében.

Április 12-e után azonban megkezdődik a hónap jó időszaka, a csillagok kedvezni fognak neked, és még pénzt is gyűjthetsz. A jó napokat vagy a barátaiddal töltöd, ha egyedülálló vagy, vagy a családoddal, a gyerekeiddel. Különösen a kisgyerekek fognak nagyon kellemes meglepetésekkel szolgálni, és személyiségük új oldalát fedezheted fel. Az anyagi helyzeted nem rossz, de többet is kereshetnél.

Bak

Áprilisban szép napok várnak a párkapcsolatodra. A munka háttérbe szorul, és a legjobb, ha most a pároddal foglalkozol. Ha egyedülálló vagy, és vágysz a változásra, a Vénusz segít abban, hogy újra szeretni tudj, és megváltoztasd az életedet. De ne kötelezd el magad egy hosszú távú kapcsolat mellett anélkül, hogy előtte alaposan átgondolnád a dolgokat.

A munkahelyeden kissé ellustulsz, vagy, hagyod, hogy a dolgok a megszokott tempóban haladjanak. Félreértések miatt néhány kollégával szemben visszafogottabb leszel ebben az időszakban. Jobb lenne, ha egyedül, mások segítsége nélkül oldanál meg valamit.

Vízöntő

Most hajlandó vagy mindennel és mindenkivel megbékélni. Április eleje a barátságok ideje. A munkahelyeden is szívesebben dolgozol csapatban, minthogy egyedül küzdj meg a nehéz projektekkel. Bár sokkal jobb ötleteid vannak, most a legjobb, ha inkább csapatban dolgozol.

Ami a családi életet illeti, több szabadságot kellene adnod a párodnak, és támogatnod kellene őt, még akkor is, ha az ő projektjei nehezebbek. Ha ezek hosszú távon a család javát szolgálják, akkor most érdemes áldozatot hozni. Ami a pénzt illeti, ne bosszankodj, hogy a Vénusz nem segít a következetes jövedelemmel, mivel a következő hónapban magasabb lesz a kereseted.

Halak

Sok minden úgy alakul, ahogyan azt az év eleje óta tervezted. A munkahelyeden kevés kellemetlen meglepetés ér, és jól fogsz teljesíteni. Még arra is van esély, hogy előléptetnek. A szerelemben viszont sok nehézséged lesz, és az egészségeddel is óvatosnak kell lenned.

Az április optimista hangulatban kezdődik számodra. Még ha a pénzügyeidben rendetlenség is van, és nem tudod, mennyit költöttél, és milyen számlákat kell még kifizetned, örülsz, hogy hatékonyan dolgozol, és a hónap közepére jó fizetséget kapsz. A párkapcsolatod azonban stagnálni fog. Talán jól jönne néhány nap szünet, amikor a pároddal csak egymásra figyeltek.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet