KezdőlapHoroszkópIkrek Horoszkóp 2015

Ikrek Horoszkóp 2015

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Te is kíváncsi vagy arra, mit ígér számodra a következő esztendő? Mi jót rejteget 2015 a szerelem, karrier vagy az egészség terén? Olvass bele a horoszkópba, hogy felkészülve, teljes magabiztossággal köszönthesd az újesztendőt! A megszokott horoszkóp mellett olvasd el a 2015-ös Kínai horoszkópot is!

ikrek-horoszkop

Szerelem és párkapcsolat

Kissé összezavartan indítod az évet, főként ha olyan szerelmi történetekbe gabalyodtál, melyek előző évtől tartanak. Az április 4-i holdfogyatkozás épp a szerelem házában zajlik, és érzelmi tesztet, új kezdetet hozhat az életedbe annak függvényében, hogy a jelenlegi kapcsolatod/egyedülállóságod milyen fázisban van.

A Szaturnusszal a kapcsolatok házában, szeptember 18-tól átgondolhatod a viszonyokról alkotott elméleteidet, megváltoztathatod a nézőpontod, új megközelítési módok után kutathatsz. Többé már nem működik az, hogy mindenből viccet csinálj, vagy alaptalan illúziókat súgj azok fülébe, akik világos választ, esetleg többet várnak tőled.

Mások és saját meglepetésedre, komoly, felelősségteljes személyek iránt érezhetsz vonzódást, akik összefüggő, ésszerű perspektívában láttatják veled a világot. Mégis, 2015 nyara pezsgő érzelmeket, hirtelen szerelmeket, izgalmas viszonyokat hoz. (Ismét) elemedben érzed magad a csábítás terén, (újra) felfedezheted az ésszerűség markából kiszabaduló érzelmek varázsát és erejét. Készülj hát fel arra, hogy a tűzzel fogsz játszani, és valódi kaszkadőrmutatványokat kell bevetned ahhoz, hogy megszabadulj a szerelmi bonyodalmaktól.

Viszont kiváló időszaknak néznek elébe azok, akik komolyan keresik a nagy őt, vagy akik megerősítenék régi kapcsolatukat. Rádöbbenhetnek arra, hogy a szenvedély és a szerelem nem ismer határokat. Az ősz azon kaphat, hogy hosszútávú terveket szősz, és ha nyáron túlzásba vitted a hódítást, most lassítani kívánsz, alaposan megválogatva a kapcsolataidat.

A legjobb időszak arra, hogy pontot tegyél a jövő nélküli viszonyok végére, az szeptember közepe és október eleje lesz, amikor a jegyed irányítója, a Merkúr a szerelem házában mozog retrográdban. Gondold meg jól, hogy mit is szeretnél, ugyanis november közepén vágyaid valóra válhatnak (a Mars ekkor lép be a szerelem és érzelmi viszonyok házába).

Pénz és karrier

A Neptunusszal a karrier házában, néhány éve már merész ideálokat koholsz a társadalmi helyzeted és hírneved terén. Most azonban a Neptunusz (a Szaturnusszal és Jupiterrel közösen) gondoskodik arról, hogy reálisabban lásd a dolgokat.

Az élettársad vagy üzlettársad most a lehető leghatározottabban próbál téged visszarángatni a valóságba, ami a szakmai lehetőségeidet és a hírességről szőtt álmaid illeti. Ajánlott, hogy újraértékeld a hosszútávú stratégiákat, és próbálj meg tanulni a kritikákból.

Az év első negyedében versenyhelyzetek várhatnak rád, és a partneredben is felébredhet a vágy, hogy téged szakmailag magasabb szinten lásson. Jól tennéd, ha nyitott maradnál a tárgyalások terén, főként akkor, ha egy régi fontos kliens már nem elégedett a közreműködésetek feltételeivel. Ne engedd magad földre teríteni az elmélet által, mely szerint semmi sem üti az általad diktált szintet, illetve hogy a világ is ellened fordul. Türelemmel és intelligenciával meggyőzhetsz másokat, hogy az ötleteid igenis jók és megérnek egy próbát. A szakmai bemutatóval hatalmas sikert arathatsz.

Június második felében a Szaturnusz visszatér a Skorpió jegyébe, ahol szeptember végéig tartózkodik. Számodra ez annyit jelent, hogy a bolygóállás a munka mezejét érinti, melynek hatására úgy érezheted, a feladatok kipréselik belőled a szuszt, holott a feletteseid csak annyit várnak el tőled, hogy betarts néhány szabályt, melyekért abszolút nem rajongsz. Úgy érezheted, hogy a főnököd sem kedvel és nem is díjazza a munkádat, de a valóság akár az is lehet, hogy csak többet akar kihozni belőled, és azért halmoz el feladatokkal, mert bízik a képességeidben. A fejlődésed és haladásod lassúbb lehet, mint amire számítanál, azonban a talaj, amelyre építkezel, a lehető legbiztosabb.

Júliusban és augusztusban megállapíthatod, hogy javulnak a bevételeid, bár a pénzügyeid terén bizonytalanságok és késések jelentkezhetnek. Ahhoz viszont, hogy nagyobb pénzügyi támogatáshoz juss, vagy a munkádon kívül máshonnan is pénzt kapj, feltételek fűződhetnek, melyek hatására módosítanod kell a hosszútávú terveidet. Amennyiben épp munkahely után nézel, légy sokkal aktívabb ebben a két hónapban, ugyanis megvan az esély arra, hogy megtaláld amit keresel.

Az év utolsó négy hónapjában több esélyed lesz arra, hogy megoldásokat találj az ingatlan hiteleid átütemezésére. Mi több, a párod bevételei érezhetően megnőhetnek, aminek köszönhetően a pénzügyi nehézségeitek enyhülni fognak. Novemberben és decemberben azonban lehetséges, hogy az élettársad vagy üzlettársaid feltételeket szabhatnak a közös pénzalapok használatához. Ezért valószínű, hogy át kell szervezned a személyes ügyeidet, és illene komolyan változtatnod a kiadásokhoz való hozzáállásodon. Bogarássz át minden szakmai és pénzügyi ajánlatot, mielőtt rábólintanál!

Egészség

Anélkül, hogy magadba nézz és a belső énedre hangolódj, nehéz lesz megtalálnod az egyensúlyod és hatékonynak lenned. Hajlamos leszel mindent elhamarkodva véghezvinni, amitől a végén frusztráltság, fizikai és szellemi kimerültség gyötörhet. Ha örökké hátrahagysz valami befejezetlent, mindig rohanásban leszel, ide-oda fogsz kapkodni, így könnyen átsiklasz olyan apróságok fölött, melyek árthatnak az egészségednek, és figyelmen kívül hagyhatsz olyan jelzéseket, melyekkel a szervezeted próbál üzenni neked.

A szellemi megterheltség könnyen túlnő a fizikai képességeiden, ennek hatására az év első felében úgy érezheted, nem vagy formában. Ne hanyagold el az időszakos megfázásokat, menj orvoshoz és ne a saját meggondolásod szerint kezeld magad, ugyanis szövődmények jelentkezhetnek, súlyosbítva a helyzeted. A tüdők sokkal érzékenyebbek lehetnek, mint általában, főként júniusban és szeptember 18 után, szóval óvakodj a tüdőgyulladástól.

A Szaturnusz visszatér a Skorpióba, a te esetedben az egészség házába, június 15 és szeptember 18 között. Ekkor sokkal levertebbnek, lehangoltabbnak érezheted magad. Lehetséges, hogy visszatér egy olyan egészségügyi panasz, mellyel 2014 végén is megbirkóztál. Ezt az időszakot hasznosítsd arra, hogy megismétled az orvosi vizsgálataidat, hogy kiderítsd, mivel segíthetsz a szervezetednek a helyreállásban. A kellő mennyiségű mozgás és a helyes táplálkozás, C-vitaminban gazdag étrend csodákra képes a hideg időszak kezdete előtt! Jól teszed, ha ebben az évben nem hanyagolod el az orvos által előírt kezeléseket, főként ha krónikus betegségben szenvedsz. Eszedbe ne jusson valamit is a fejedtől változtatni a terápián, a gyógyszerek adagolásán, mert az egészséged bánhatja.

Fontos, hogy 2015-ben figyelj a szeretteid egészségére is, elsősorban a gyerekekére. Ajánlott augusztus 11 után nagyobb hangsúlyt fektetned a kicsik személyes higiéniájára, a banális kéz- és fogmosást is beleértve. Érdemes kiképzést tartanod nekik már az év elejétől, és szemmel tartani őket, ha önállóan akarják a tisztálkodást elvégezni. Amennyiben reumás betegségekben szenvedsz, a novemberi és decemberi hónap eléggé kellemetlennek ígérkezik.

Család és otthon

2015 első napjaiban jól tennéd, ha alaposan megtisztítanád a lencséket, melyeken keresztül a világot szemléled. Sőt, nem ártana, ha olyannal helyettesítenéd, mely közel hozza a részleteket. A Merkúr retrográdban mozog január 22 és február 12 között abban a házban, mely létezésed alappilléreit irányítja, ennek hatására érdemes lesz megkeresned azt a kis kavicsot, ami felboríthatja a szekered.

Tanulj meg nyitottabb lenni mások véleménye és hiedelmei iránt, tanulj a körülötted lévőktől, és március végéig jó eséllyel gazdagíthatod az életszemléleted. Augusztus 11-ig, míg a Jupiter az Oroszlán jegyében marad, számodra a kommunikáció és a kapcsolatok házában, kellő energiával lát el, hogy javíts a barátaiddal, családtagokkal, rokonokkal fenntartott viszonyodon, megerősítsd vagy más alapokra helyezd ezeket át.

A Vénusz is retrográd mozgást hajt végre ebben a szektorban, méghozzá augusztus 1 és szeptember 6 között. Ennek eredményeképpen megfigyelheted, hogy a szeretteiddel való interakcióid sok szempontból kudarcot vallanak. Ajánlott, hogy ebben az időszakban tarts egy kis távolságot, tedd magad süketnek, ha a rokonok tanáccsal látnak el, főként gyerekneveléssel kapcsolatban, és igyekezz ne mondani olyan dolgokat, melyeket később megbánhatsz.

Augusztus 11-től a Jupiter a Szűz jegyébe vándorol, a te esetedben a család és az otthon házába. Azon kapod magad, hogy minden egyes repedést meglátsz a falon, felfedezel minden egyes foltot a csempén és vízkőlerakódást a csaptelepeken. Hirtelen úgy érezheted, hogy a helyiség, amelyben laksz, túl kicsi a családod számára. Amennyiben még a szüleiddel élsz, most jött el az ideje, hogy kirepülj a fészekből. Egyébként tanácsos ingatlan ügyekben gondolkodnod, felújításba kezdened vagy lakótársat keresned. Lehetséges, hogy valamelyik szülőd megpróbál lebeszélni a terveidről, vagy hogy a partnereddel nem tudtok kiegyezni azokról a dolgokról, melyeket módosítani kellene a lakásban.

Szeptember végétől november közepéig a Mars átszeli a család és otthon házát, cselekvésre késztetve téged. Jól teszed, ha ebben az időszakban a családi kapcsolataidra fókuszálsz, főként a szülőkkel fenntartott viszonyodra és a lakásfelújításra figyelsz, de véghezvihetsz nagyobb szabású befektetést is, mint például egy új lakóház bérlését vagy megvásárlását. Nagy valószínűséggel szükséged lesz a rokonaid támogatására abban, hogy boldogulni tudj, hiszen a munkahelyeden is túlterhelt leszel.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet