KezdőlapHoroszkópIkrek Horoszkóp 2017

Ikrek Horoszkóp 2017

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Társadalmi- és magánélet: 2017-ben követheted az álmaid, melyeket az utóbbi években folyton félretettél. Most lehetőséged adódik arra, hogy elvégezz mindent, amit tervezel, mert bőven lesz időd rá. Próbálj meg realista lenni, és mindig kérd ki a szeretteid véleményét, ha komoly beruházásba kezdesz. A partnerségi viszonyok rendkívül termékenyek lesznek számodra, a jövő év pedig sok nyugodt pillanatot és kikapcsolódási lehetőséget is kínál. Vigyázz azonban a pénzügyekkel, és ne hamarkodj el semmit a magánéletedben sem. Légy őszinte.

Szerelem és párkapcsolat: a szerelmi életed megtelik szenvedéllyel, odaadással. Lesznek ugyan nehezebb pillanatok is, de mindig lesz elegendő időd arra, hogy mérlegelj, hogy komolyan megfontold a szívügyeid, még mielőtt a következő lépést megtennéd. A nézeteltérések az év második felében jelentkeznek, de nem szabad elveszítened a reményt, hisz ennek a periódusnak is megvannak az előnyei: ki tudod elemezni, melyek azok a gondok, amik akadályt állítanak elétek. Pár barát, ismerős segít megoldani a problémát. Év végére harmonikus kapcsolatnak örülhetsz, minden gond elsimul, és tudni fogod, mit kell tenned.

Amennyiben gyökeres változásokat tervezel a szerelmi életedben, ez lesz az ideális alkalom rá. Az új év új lendületet ad a tartós kapcsolatoknak. Felpumpálja harmóniával és energiával. Te és a párod egy hullámhosszon lesztek, még akkor is, ha megoldandó gondjaitok akadnak. Talán márciusban bukkannak fel a problémák, és nyár végéig is elhúzódhatnak, de a köztetek lévő erős kötelék azokat is legyőzi. A lehető legjobb, amit tehettek, hogy beszélgettek egymással, és kommunikációval találtok megoldást úgy a titeket érintő külső, mint belső problémákra. Őszre a kedélyek lecsillapodnak, és a kommunikációtok is kissé megkopik. Több időt töltetek majd külön, amiért nem kell hibáztatnod magad. Aggodalomra nincs ok, év végére ugyanis ismét arra vágytok, hogy a lehető legtöbbet legyetek együtt.

Amennyiben egyedülálló vagy, 2017-ben biztos, de kacskaringós út vezet a párkapcsolat felé. Először is, olyan időszakok várnak rád, amikor nagyon magányosnak érzed magad, mint például augusztus végén, amikor a Hold a Szaturnusz útját keresztezi a Skorpió jegyében. Másodszor, lehet hogy leragadsz egy olyan időszakban, amikor azt sem tudod, kapcsolatban vagy-e vagy sem. Valaki úgy gondol rád, mint egy pozitív dologra az életében, te pedig nem tudod eldönteni, hogy baráti szinten maradjatok-e, vagy belefér annál több is. Ez a bizonytalanság azonban nem akadályoz meg abban, hogy szórakozz, viszont a kérdőjelek mindenképp ott maradnak a fejedben. A nyár egy szorosabb kapcsolat hírét hozza, míg szeptemberben már az első gondjaitokon dolgozhatsz. Akárhogy is, sikerül megőrizned a nyugalmad. Ha jól játszod ki a kártyáid, nem fogsz eltávolodni a partneredtől.

Karrier és pénzügyek: egy zűrzavaros időszak után úgy tűnik, 2017-ben minden visszazökken a normális kerékvágásba. Stabilizálódik a szakmai helyzeted, és sok fejlődési lehetőségnek nézel elébe. Győzd meg a feletteseidet arról, hogy egy hullámhosszon vagy velük, és ezzel megadod magadnak a kellő támogatást a ragyogó jövő irányába. Kiváló csapatvezető leszel, és bevetheted az összes jó ötletedet és javaslataidat. Tégy meg mindent annak érdekében, hogy megvalósítsd a befejezetlen terveidet. Csakis így léphetsz előre a ranglétrán. 2017 az adósságoktól, kölcsönöktől és anyagi veszteségektől is megszabadít. Ez a legjobb alkalom arra, hogy újrakezdd, amennyiben a múltban pénzügyi baklövést követtél el. Okos döntéseket kell hoznod a nagy értékű üzleti ügyekben, és komolyabb kiadások is várnak rád a magánéletben, mint például egy családi utazás vagy gyerekvállalás. Készülj hát fel arra, hogy ezeket az anyagi hullámvölgyeket is átvészelhesd. Minden befektetés, amit ekkor ütsz nyélbe, hatással lesz az életedre, szóval légy szemfüles! A pénzügyi helyzeted az év végére kattan helyre.

Egészség: bár számíthatsz némi egészségügyi problémára, semmi komoly nem fog történni e téren 2017-ben. Levertség és fáradtság lehet úrrá rajtad a stressz és a sok feszültség miatt, amit el kell szenvedned. Az életstílusod és a szokásaid sokat javulhatnak, ha gyakrabban jársz edzeni, és többet mozogsz. Az év második felében kiváló formában leszel, de szakíts időt a szellemi és spirituális relaxációra is. A szabad programok segítenek feltöltődni, szóval szervezz be minél több kikapcsolódást. Légy optimista, és a világ a lábad előtt hever majd.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet