KezdőlapHoroszkópÍme, az 5 legtöbbet füllentő csillagjegy! Te vajon közéjük tartozol?

Íme, az 5 legtöbbet füllentő csillagjegy! Te vajon közéjük tartozol?

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Vannak olyan emberek, akik többet hazudnak, mint mások, ami hát nem szép dolog, és könnyen bajba kerülhetnek emiatt, ezért dolgozni kellene azon, hogy változtatni tudjanak. Ebben szakember is segíthet.

Most lássuk, mely csillagjegyek füllentenek legtöbbet.

1. Szűz

Képesek jó előre kitervelni a hazugságot, csakhogy elérjék a kitűzött céljukat. Ebben nagyon rafináltak, szinte sosem buknak le. Gyakran azért füllentenek, mert így akarnak bosszút állni valakin, vagy pedig ezzel szeretnék leplezni a hibáikat. De van, amikor ösztönösen hazudnak.

2. Vízöntő

Ha valaki megbízik egy Vízöntőben, az hamarosan megtapasztalhatja, hogy akkor támadja hátba őt ez a csillagjegy, amikor a legkevésbé számítana rá. A Vízöntő hazugságaival sok fájdalmat tud okozni másoknak, gyakran például szerelmes párokat is képes a hazugságaival szétszakítani.

3. Bika

Nagyon hűségesek a Bikák, de ha valaki megbántja őket, vagy a párjuk megcsalja őket, akkor abból nagy kalamajka keveredhet, hiszen ezt a csillagjegyet nem lehet becsapni, ha mégis megtörténik, akkor számítani kell a bosszújukra. Ezért a Bikák a hazugságok terjesztésétől sem riadnak vissza, ezért nem árt óvatosnak lenni velük.

4. Kos

Szinte mindig készen állnak ezen csillagjegy szülöttei a hazugságra, csalásra. Ha a párján megérzi a gyengeséget, akkor az egója felülkerekedik, és képes hűtlenséget elkövetni, amit természetesen hazugságokkal sokáig megpróbál leplezni.

5. Ikrek

Igazi hazugsággyárak az Ikrek, és ezt nagyon okosan is csinálják, mindig megtalálják azt a rést, ahol lehetőségük lesz hazudni, füllenteni. Észrevétlenül tudnak hazudni, igazi profik ebben, gyakran szépítik meg az igazságot, eltorzítva így mindent.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet