KezdőlapHoroszkópMérleg Horoszkóp 2015

Mérleg Horoszkóp 2015

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Te is kíváncsi vagy arra, mit ígér számodra a következő esztendő? Mi jót rejteget 2015 a szerelem, karrier vagy az egészség terén? Olvass bele a horoszkópba, hogy felkészülve, teljes magabiztossággal köszönthesd az újesztendőt! A megszokott horoszkóp mellett olvasd el a 2015-ös Kínai horoszkópot is!

merleg-horoszkop

Szerelem és párkapcsolat

Senki sem nagyobb szakértője az bizonytalanságnak és a biztosságnak a szerelem terén, mint te. De a partnerségek házában lévő Uránusz nem fogja engedni, hogy félrevezesd az érzelmi valóságot úgy, ahogy szeretnéd.

Úgy indítod a 2015-öt, hogy most pontra teszed az érzelmi életed, ezúttal igenis szerelembe esel, és szenvedéllyel fűtött kapcsolatba éldegélsz. A Marssal a szerelem házában (január első felében), majd a partnerségek házában (február közepétől április 1-ig) minden esélyed megvan arra, hogy ezt a vágyad a lehető legegyszerűbben valóra váltsd, sőt! Még túl is szárnyalhatod.

Amennyiben kapcsolatban/házasságban élsz, megállapíthatod, hogy a párod kissé parancsolóbbá válik, és hogy a megszokottnál jobban is beleadja magát a kapcsolatba. Sokat vár el tőled, ami miatt konfliktusok merülhetnek fel, azonban a csillagok által sugárzott energia segít abban, hogy tisztázzátok a helyzetet. A bolygóállás a partnerváltást is favorizálja abban az esetben, ha a probléma már nem megoldható. Az időzítés remek azon egyedülálló Mérlegek számára is, akik már régóta áhítoznak az ideális társra. Nagy valószínűséggel ismersz meg valakit, aki teljesen felforgatja a szabályaidat és elveidet, valamint szertefoszlatja a mesebeli képzeteidet. Áprilisban és májusban minden felgyorsul, amikor a Mars az intimitás és szexualitás házába lép. Egyes Mérlegeknek azonban ez az időszak ahhoz vezethet, hogy rádöbbennek, a szomszéd füve ezúttal is zöldebb, és olyan emberek karjaiba ugranak, akik már elkötelezettek. Az sem kizárt, hogy ebben a periódusban a hűtlenségekre is fény derül.Azok a Mérlegek, akik már túl vannak a nehezén, és harmonikus párkapcsolatban élnek, ismét felfedezhetik a csábítás erejét, és új ízt csempészhetnek a szerelmi életükbe.

A szeptember 28-i teljes holdfogyatkozás az ígéretek megújítását hozhatja, de szakítást is azon Mérlegek számára, akik úgy érzik, a viszonyuk többé nem megfelelő számukra. Október, november és december makacsságot, nézeteltérést és vitákat rejteget, melyek gyorsan szertefoszlanak. Mi több, megtalálod azokat a hozzávalókat, melyek segítségével visszacsábíthatod a szenvedélyt az életedbe.

Pénz és karrier

Az év pletykákkal és a vélemények összeférhetetlenségével kezdődik a munkahelyeden, de a kommunikációdba is apró kellemetlenségek csúszhatnak be. Nincs kizárva az sem, hogy meghibásodik az irodai berendezés, ami miatt egymást hibáztatjátok a kollégáiddal. A megérzéseid és a diplomatikus vonásaid könnyen kihozhatnak a pácból, a megoldásaid pedig nagy eséllyel semlegesítik a feszültséget.

Nézz optimistán a jövőre, és június közepén jól teszed, ha újraszervezed a hosszútávú terveidet, míg a Szaturnusz a Nyilasban marad. Az Oroszlán jegyében lévő Jupiter segíteni fog megerősíteni az együttműködéseket, kibővíteni az ismerőseid körét, és befolyásos csoportokhoz csatlakozni. Ez a bolygóállás támogat téged abban, hogy szakmai és pénzügyi előnyökre tégy szert.

A Nyilas jegyében lévő Szaturnusz nem lesz hasznodra, amennyiben a szállítás, kereskedelem és kommunikáció terén tevékenykedsz. Júniusig, valamint szeptember közepétől olyan emberekbe ütközhetsz, akik látásmódja a lehető legtompább, illetve azzal is megvádolhatnak, hogy szűk a látásköröd a karrier és a család témájában.

A Szaturnusz visszavándorol a Skorpió jegyébe, ez pedig arra ösztönöz, hogy megmutasd, mire vagy képes, és megkeresd azokat az erőforrásokat, melyekkel biztos alapokra építheted a jövődet. Keress megoldást arra, hogy spórolj, kevesebbet költekezz, készíts részletes költségvetést, melyet be is tartasz, főként ha útnak indítod a hosszútávú szakmai projektjeidet. Ahhoz viszont, hogy sikerrel járj, több pénzt is be kell fektetned. Komoly erőfeszítésre, ambícióra és kitartásra is szükséged lesz.

Egészség

Néhány éve kizárólag az alternatív gyógymódok érdekelnek, minden, ami a betegségek spirituális okaival kapcsolatos. Eddig biztosan rengeteg tudnivalót összegyűjtöttél, és számos specialistát és kamu szakembert felkerestél már, de az is lehet, hogy egy képzésre is beiratkoztál. 2015-ben, főként augusztus 11 után nagy eséllyel gyakorolhatod azt, amit megtanultál. Lehet, hogy önmagadon, de az is megtörténhet, hogy a rokonaidon vagy szüleiden próbálhatod ki a tehetséged.

Az év utolsó három hónapjában rádöbbenhetsz, hogy sokat kell még tanulnod, vagy az is lehetséges, hogy felborul az elsajátított dolgok egyensúlya aközben, hogy segítesz valakinek. Ha ez bekövetkezik, a naturista kezelés lesz a leghatékonyabb.

2015-ben jó lesz odafigyelned magadra, ugyanis balesetveszély ólálkodik körülötted, elsősorban februárban és márciusban. Nagy eséllyel sebezheted meg magad, de emésztési zavarokra is panaszkodhatsz. Augusztus 11 után a tünetek felerősödhetnek, amikor a Jupiter belép a Szűz jegyébe, és ellentétbe kerül a Neptunusszal az egészség házában. Ez a bolygóállás azon Mérlegeknek okozhat nagyobb bosszúságot, akik májfunkciói lassúbbak a megszokottnál, vagy diabéteszben szenvednek. Ebben az időszakban a koleszterin szintjéről sem szabad megfeledkezned, mint ahogyan az orvos által előírt diétára is szentírásként kell tekintened. Mindez segíthet abban, hogy pontos étkezési órarendet dolgozz ki magadnak, melyet könnyen be is tarthatsz. De jó lesz vigyáznod azokkal a tünetekkel, melyek évek óta kínoznak, ugyanis krónikus betegségekké fejlődhetnek, amennyiben elhanyagolod őket. Azoknak a Mérlegeknek is bosszúságot okozhat ez az év, akik reumás betegségekben, depressziós tünetekben, álmatlanságban szenvednek.

Fokozott óvatosságra intenek a csillagok a kozmetikai kezelések kapcsán is, főként július második felétől október elejéig. De az is lehet, hogy a kozmetika által bukkansz rá bizonyos egészségügyi problémára. Július utolsó hetében ne vállalkozz semmiféle szépségápolási trükkre, kezelésre, beavatkozásra.

Az év utolsó negyede vigaszt hoz a szenvedő Mérlegek számára. A hosszas kísérletezéseket követően, nagy eséllyel találod meg ebben az időszakban az eredményt hozó kezelést, és jelentősen javíthatsz egészségi állapotodon.

Család és otthon

Az év viták sorával indulhat az otthonodban, a hosszútávú tervek és a gyerekekkel való viszonyod kapcsán. Amennyiben még nincs gyereked, most kerülhet sor arra, hogy komolyan megfontold a dolgot, de mivel nem tudsz dönteni, kikérheted a családod véleményét. Gyorsan rájössz viszont arra, hogy ez rossz ötlet volt, ugyanis a szüleid véleménye teljesen eltér a te látásmódodtól, így semmi esélye, hogy közös nevezőre jussatok. Ha teheted, kerüld a gyerekvállalás témáját január 22 és február 12 között, amikor a gyerekekkel való kommunikációd a lehető legnehezebbé válik.

A Plútó továbbra is a család és az otthon mezejében kering, és ellentétben áll a partnerség házában lévő Uránusszal. Ennek hatására, talán most annál inkább, mint máskor, hatalmas szakadék húzódik az alapított családod és a szülői család között. A szüleid nagy valószínűséggel ellenezni fogják a terveid, ha ezek házassággal vagy párválasztással kapcsolatosak. A párod pedig nem lesz képes elviselni a szüleid beleszólását az életetekbe.

A március sem lesz konfliktusoktól mentes, a helyzet a feje tetejére állhat, és szakítás is közbejöhet. A problémákat csak akkor tudjátok átvészelni, ha mindketten eléggé nyitottak vagytok, és hajlandóak vagytok kompromisszumot kötni.

Jól teszed, ha szemfülesen állsz hozzá a bérlésekhez, lakásvásárláshoz vagy –eladáshoz, és nem feledkezel meg a szerződések érvényességi idejéről sem. Amennyiben nem értesz hozzá, fogadj egy szakértőt.

A Szaturnusz júniusig, majd szeptember közepétől ismét a Nyilas jegyében mozog. Ez számodra annyit jelent, hogy a kommunikáció és a kapcsolatok házát stimulálja. Más szavakkal, többet beszélgetsz majd a rokonaiddal, szomszédokkal, barátokkal, ismerősökkel, még akkor is, ha bizonyos személyek és közted láthatatlan akadályt vélsz felfedezni a szóértésben. Ez a periódus jó alkalmat ad arra, hogy bővítsd az ismereteid, próbáld őket gyakorlatba ültetni, illetve tapasztald ki, hogy közülük minek veszed hasznát, és hogy mit kell még hozzátenned, hogy valóban működjön.

Augusztus végétől október második feléig izgatott, összezavaró időszakon mehetsz keresztül, amikor személyes kételyek és a saját képességeiddel, valamint a szeretteiddel ápolt viszonyoddal kapcsolatos kérdések foglalkoztatnak. Sok türelemre lesz szükséged ahhoz, hogy ne tedd tönkre a barátságokat, és a pénzügyi együttműködéseknek se árts.

Ajánlott ezekben a napokban kétszer is leellenőrizni a kapott információk forrását és valóságalapját. Nézz a múltba, a válaszok nagy valószínűséggel ott rejtőznek, olyan tapasztalatok alá temetve, melyeket már rég elfeledtél.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet