KezdőlapHoroszkópOktóber 2022 horoszkóp: Isteni védelem alá kerülünk, minden gonosztól védve vagyunk

Október 2022 horoszkóp: Isteni védelem alá kerülünk, minden gonosztól védve vagyunk

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Minden okkal történik. Abbahagyjuk a szélmalmok elleni harcot, elfogadjuk a sorsunkat és elfogadjuk a változást. Elengedünk mindent, ami nem része az Univerzum ránk vonatkozó tervének, és hagyjuk, hogy az isteni megmutassa nekünk, merre kell mennünk. A végső csend átöleli a lelkünket, miközben a szívünk meggyógyul a múlt fájdalmából.

Az alábbiakban megtudhatod, mit tartogatnak számodra a csillagok. Fedezze fel az egyes jegyek 2022. októberi horoszkópját!

OKTÓBER 2022 Horoszkóp: Kos

A lelkedben izgalom és vágyakozás van az elkövetkező hetek újrakezdésére. Készen állsz arra, hogy lezárj egy nem túl kellemes fejezetet, és újrakezdj egy varázslatos úton. Bízol az Univerzum tervében, megtanulod elengedni mindent, amit nem tudsz irányítani, és élvezed az utazást. Használd ki ezt az őszi hónapot, segít növekedni és megtanulni bízni önmagadban.

OKTÓBER 2022 Horoszkóp: Bika

Az október számos szinten gyönyörű és izgalmas változásokat hoz számodra. Megtapasztalhatod az egyensúlyt a magánéletedben, a diplomáciát a szakmai életedben és a harmóniát az érzelmi életedben. Itt az ideje, hogy élvezd ezt az időszakot, amin keresztülmész, ez az egyik legszebb. Ne arra koncentrálj, ami hiányzik, hanem légy inkább hálás azért, amid már van.

OKTÓBER 2022 Horoszkóp: Ikrek

Október lehetővé teszi, hogy egy lépést hátralépj, szünetet tarts, és egy kis időt szánj arra, hogy áttekintsd az elmúlt hónapokat. Most van itt az ideje, hogy megtanuld a leckéket, változtass és megvalósítsd a kívánt jövőt. Az univerzum az oldaladon áll, készen arra, hogy meghallgassa a vágyaidat, és elkezdje azokat valóra váltani.

OKTÓBER 2022 Horoszkóp: Rák

Készen állsz a rutinra? Egy nagyon intenzív időszak után, folyamatos változásokkal, érzelmekkel, érdekes állapotokkal, átalakulásokkal, itt az októberi hónap, amely gyönyörű meglepetést hoz: az életedben nyugalom honol, és végre belépsz egy olyan rutinba, amely segít jobban megérteni, hogy ki vagy és mi a célod az életben.

OKTÓBER 2022 Horoszkóp: Oroszlán

Élvezd a következő heteket, mivel minden szempontból ezek lesznek a legérdekesebbek számodra. Végül szakmailag fontos változást hajt végre, ami személyes változásokkal jár. Rájössz, hogy mi az, ami igazán számít neked, mi tesz téged boldoggá, és mire van szükséged a jövőben. Ott vagy, ahol lenned kell.

OKTÓBER 2022 Horoszkóp: Szűz

Az univerzum azt üzeni neked, hogy itt az ideje, hogy elfogadd a változást, ami viszont több egyensúlyt és harmóniát teremt az életedben. Bár a változás gyakran kellemetlen vagy nehéz, mégis szükség van a régi energiák kiürítésére, hogy jó úton indulhassunk el. Az a fejezet, amelyet most kezdél el, nagyon különleges fejezet.

Horoszkóp OKTÓBER 2022: Mérleg

Készül fel egy igazán különleges hónapra. Az univerzumnak gyönyörű tervei vannak számodra, amelyek kimozdítanak a komfortzónádból, és arra késztetnek, hogy többet tudj meg magadról, felfedezd önmagad, és, hogy kitaláld, mi tesz igazán boldoggá. A veled bekövetkező változások akár életre szóló leckék is lehetnek.

Horoszkóp OKTÓBER 2022: Skorpió

Ahogy haladunk egyre beljebb az őszbe, egyre több figyelmet kezdesz fordítani olyan dolgokra, amelyeket eddig elhanyagoltál. Próbálsz a magánéletedre koncentrálni, és több időt szánni a körülötted lévő emberekkel való kapcsolatokra. Megoldod a múltbeli problémákat, közelebb kerülsz a számodra fontos lelkekhez, bátorságot építesz és eltávolodsz a mérgezőktől.

OKTÓBER 2022 Horoszkóp: Nyilas

Októberben szükségét érzed a mély kapcsolatoknak és a szeretteiddel való nyílt kommunikációnak. Az elkövetkező időszak jó alkalom arra, hogy értékeljünk bizonyos kapcsolatokat, és megállapítsuk, hogy szolgálnak-e még valamilyen módon. Tedd magad az első helyre, és válaszd azt, ami a legjobb neked.

OKTÓBER 2022 Horoszkóp: Bak

Az október meglehetősen érdekes hónap lesz számodra. Lesznek olyan időszakok, amikor az elme megpróbálja átvenni az irányítást, ezért nehezebben tudsz majd kapcsolódni az érzelmeidhez. Ne feledd, te vagy a főnök, te tartod kezedben életed gyeplőjét. Ne engedd meg magadnak, hogy eltévelyedj attól a céltól, amire teremtettek.

OKTÓBER 2022 Horoszkóp: Vízöntő

Az október izgalmas meglepetéseket tartogat számodra, egy teljes átalakulási ciklus kezdődik. Készen állsz arra, hogy kihasználd ezt az Univerzumtól kapott energiát? Most itt a lehetőség, hogy ne csak a jelenedet, hanem a jövődet is megváltoztasd. Engedje el a múltat, és koncentráljon arra, ami igazán számít.

Horoszkóp OKTÓBER 2022: Halak

Készen állsz az új őszi hónapra? Az univerzum azt tanácsolja, hogy a következő heteket használd arra, hogy felfedezd életed azon részeit, amelyeket eddig elhanyagoltál, hogy kitaláld, melyek azok, amelyeknek nagyobb egyensúlyra van szükségük. Próbálj meg őszinte lenni önmagadhoz, és ami a legfontosabb, válassz a szíveddel.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet