KezdőlapHoroszkópŐszi horoszkóp: novemberben tövig nyomjuk a gázpedált

Őszi horoszkóp: novemberben tövig nyomjuk a gázpedált

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Szeptemberben és októberben számos kihívással kellett szembenéznünk, de november is mozgalmasnak ígérkezik, legalábbis addig, amíg a Mars november 14-ig és a Merkúr november 4-ig retrográd mozgásban vannak.

Lássuk, mire kell felkészülniük a különböző csillagjegyek szülötteinek, és mit kell tenniük, hogy minél kevésbé befolyásolják őket ezek a szokatlan asztrális mozgások.

Kos

A Kos szülötteinek különösen oda kell figyelniük az érzelmi reakcióikra. Nem szabad impulzívaknak lenniük, és elhamarkodott következtetéseket levonniuk, türelmesnek kell lenniük, és meg kell hallgatniuk másokat is. Az sem árt, ha a pénzügyekre is odafigyelnek, mert megtörténhet, hogy elfelejtetnek kifizetni valamit – mindenképpen tegyél rendet ezen a téren! Ugyanakkor a munka és életenergia terén a Kos nagyon jól áll, és szeretne új dolgokba kezdeni, egyvalamit azonban figyelembe kell vennie: nem szabad új projektbe kezdenie a Merkúr retrográd szakasza alatt.

Bika

A Bika szülötteinek óvatosaknak kell lenniük a gondolkodásmódjukban, és figyelniük kell rá, hogy építik fel a saját valóságukat, mert ez gyakran nincs összhangban a tulajdonképpeni történésekkel. Óvatosabbnak kell lenniük a kapcsolataikban is, mert valaki megpróbál majd hazudni nekik, és fennállhat annak a veszélye is, hogy a párjuk megcsalja őket. A Bika számára az ősz pozitív aspektusa az energikusságban, vitalitásban, munkakedvben és fokozott kreativitásban nyilvánul meg.

Ikrek

Konfliktusok, veszekedések merülhetnek fel a kapcsolatokban, vagy akár meg is szakadhatnak bizonyos baráti kapcsolatok. Az egészségnek fontos szerepet kell kapnia, különösen a légzőszervi betegségekre érdemes fokozottan odafigyelni. Tanácsos lehet elvégezni néhány vizsgálatot, de ez még nem feltétlenül jelenti azt, hogy meg is betegszel, inkább csak azt, hogy az egészséged fokozott kockázatnak van kitéve, és ezért jó, ha éber vagy. Megtörténhet, hogy a munkahelyeden valaki a pozíciódra tör, vagy hazudni próbál neked bizonyos eredményekről, és ezáltal kedvezőtlen fényben tüntet fel téged. Az ősz pozitívumai az Ikrek számára: javulnak az anyagi lehetőségeid, rátalálsz a szerelemre, vagy sikerül tisztáznod a jelenlegi párkapcsolati helyzetedet.

Rák

A Ráknak most különösen oda kell figyelnie a karrierjére. Ez az a csata, ahol Rákból Oroszlánná kell válnod, hogy győzelmet arathass. A családban meg kell oldani néhány dolgot, amik a családi házhoz, örökséghez, családi dokumentumokhoz kapcsolódnak. Légy nagyon óvatos, mert problémák adódhatnak ezekkel a dokumentumokkal! Az ősz erőssége számodra abban rejlik, hogy változásokat hozol a saját gondolataidban és testedben.

Oroszlán

Az Oroszlánnak óvatosnak kell lennie abban, ahogy az élethez viszonyul, mert az életszemlélete általában a saját testével kapcsolatos hozzáállását tükrözi vissza. Ezért fontos, hogy most elsősorban önmagára összpontosítson, és a saját problémáival törődjön, ne a másokéval. Vagyis az Oroszlánnak az önmagával és a saját testével való kapcsolatára kell fokozottan figyelnie. November 14-ig nem tanácsos messzire utaznia, mert ezen a téren veszély fenyegetheti. Jól teszi, ha odafigyel mindarra, amit mások mondanak, mert könnyen meglehet, hogy hamis valósággal áltatja magát. Az erős pont a karrier, és az Oroszlán most fokozottan vágyik is az önkifejezésre, önmegvalósításra. Az egészségi állapota és a munkabírása egyaránt jó.

Szűz

A következő néhány hónapban a Szűznek figyelnie kell a bankokkal való kapcsolatára. Lehetséges, hogy sikerül kedvezőbb hitelhez, vagy valamilyen dokumentumokhoz jutnod. Idén ősszel oda kell figyelned a kiadásaidra. 2020 ősze ugyanakkor tele lesz produktív ötletekkel, amik hosszú távon – akár öt, tíz év múlva is – sikert hozhatnak. Jó híreket kapsz valamilyen változásról.

Mérleg

A párkapcsolatban élő Mérlegeknek nagyon óvatosnak kell lenniük, mert idén ősszel felszínre kerülhet az eddig gondosan rejtegetett szennyes a kapcsolatukban. Nagyon sok Mérlegnek tisztáznia kell bizonyos dolgokat a partnerével, és el kell dönteniük, hogy továbbra is együtt maradnak-e. Ugyanakkor az ősz pénzügyi kihívásokat is tartogat, ezért a jegy szülötteinek figyelniük kell a költekezésre, a pénzkezelés módjára. Ne kockáztass nagyobb kiadást a következő periódusban! Viszont élvezheted a barátaid támogatását, és új szociális csoportokat fedezhetsz fel.

Skorpió

Vigyázz a munkahelyeden, mert itt jelentkeznek majd a konfliktusok, itt zajlik majd az a bizonyos kulisszák mögötti harc, amit a Skorpió annyira utál. Lehetséges, hogy a háttérből ellenségek kerülnek elő, akik a pozíciódra törnek. Maximális figyelmet kell fordítanod arra, hogy miként mutatkozol és viselkedsz a társadalmi életedben. A legkisebb hibát is drasztikusan megfizettethetik veled az emberek. A jó hír az, hogy különösen jól kommunikálsz majd: kipipálhatsz bizonyos dolgokat, és meggyőződ az embereket, hogy figyeljenek oda az ötleteidre. Idén ősszel a Skorpió élvezi a baráti társasága támogatását, a társadalmi presztízse minden előnyét, és bizonyos megmérettetéseken is nagyszerűen teljesít, feltéve, hogy nem folyamodik a megtévesztés, a csalás módszeréhez.

Nyilas

Neked azt tanácsoljuk, hogy vigyázz, kibe szeretsz bele, mert a végén a metaforikus szikrákból valóságos tűz pattanhat ki, és akár meg is égetheted magadat. Mindent egybevetve, légy óvatos a szerelemben idén ősszel, mert megtörténhet, hogy olyan emberekkel ismerkedsz meg, akik teljesen mások mint te, vagy, mint amihez eddig szoktál, és ebben az esetben minden attól függ, mennyire vagy rugalmas. Figyelj oda a gondolkodásmódodra is, és ne engedd, hogy a gondolataid bezárjanak. Próbálj meg minél pozitívabban gondolkodni. Ami a pénzügyeket illeti, most lehetőséged lehet elintézni bizonyos ügyeket, és érdekes állásajánlatokat kaphatsz.

Bak

A Baknak elővigyázatosnak kell lennie a rokonaival fenntartott kapcsolataiban, mert ezek megváltozhatnak, vagy megromolhatnak, mivel újra felszínre kerülhetnek bizonyos régi félreértések – talán egy örökség miatt. Légy nagyon óvatos a karrieredben is, mert idén ősszel nem születnek igazán jó ötleteid. Az a legjobb, ha most tartózkodsz a drasztikusabb változtatásoktól, például egy munkahelyváltástól. Ami az ősz erős pontjait illeti a Bak számára: jó megérzései lesznek a pénzügyekkel, a hitelekkel, és az életébe belépő új emberekkel kapcsolatban.

Vízöntő

Vigyázz arra, mit és mennyit adsz magadból, miről beszélsz, és mennyit osztasz meg másokkal, mert könnyen megégetheted magadat. Lehet, hogy te magad is csodálkozol majd azon, milyen bőbeszédű lettél, hiszen a Vízöntők általában nem osztják meg egykönnyen a titkaikat másokkal. Vigyáznod kell az utazásokkal is: nem tanácsos hosszabb útra indulnod, amennyiben lehet, korlátozd az utazásaidat a lakhelyed közvetlen környezetére. Másrészről megszabadulsz egy hiteltörlesztéstől, vagy megoldasz egy pénzügyi problémát, és új életfilozófiát találsz, ami vezetni fog minden tevékenységedben.

Halak

A Halaknak nagyon körültekintőnek kell lenniük a kiadásaikkal kapcsolatban – ne kezdj nagyobb vásárlásokba, és figyelj arra is, hogy ez az időszak egyáltalán nem kedvez a kölcsönöknek sem. Nem előnyös, ha most adósságot halmozol fel. Nagyon jó időszak ez azonban arra, hogy a megérzéseidre hallgass, és nagyobb figyelmet fordíts a szerelmi életedre: a jegy szülötte közül sokan most lehetőséget kapnak párkapcsolatuk helyreállítására, vagy egy régi kapcsolat újraélesztésére.

Összességében, idén ősszel mindannyiunknak vigyáznunk kell, hogy ne váljunk a harag és a bosszúvágy áldozataivá, és ne induljunk el lefelé a lejtőn, ami a hazugságok szövevényes hálóját illeti. Nagyon óvatosnak kell lennünk a hirtelen kirobbanó konfliktusokkal is, amelyek egy bizonyos ponton szinte teljesen kikerülhetnek az irányításunk alól.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet