KezdőlapHoroszkópRák Horoszkóp 2017

Rák Horoszkóp 2017

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Társadalmi- és magánélet: 2017-ben ki kell lépned a komfortzónádból, és gyakorlatba kell ültetned a terveid. A körülötted lévőket meglepi ez az új perspektíva, de ne engedd magad általuk befolyásolni. Ne stresszeld annyit magad, és magabiztosan indulj el az utadon. Az év második fele múltbeli problémákat éleszthet újra, de nem kell megijedned, sikeresen túllépsz rajtuk. A jövő év sok lehetőséget tartogat számodra. De ne álmodozz nyitott szemmel, hanem állj végre a sarkadra, és dolgozz azon, hogy megvalósítsd az álmaid.

Szerelem és párkapcsolat: 2017-ben a szerelmi életed felfele ível. Csillapítani tudsz minden nézeteltérést és veszekedést, és számíthatsz pár érzelmi kitörésre is, de meg kell őrizned valahogy a nyugalmad. Lesz részed csalódásban is, de ezek is jól jönnek: arra, hogy megváltoztass egy-két dolgot magadban. Sokkal nyitottabb és odaadóbb leszel a partnereddel. Az év második felében minden gördülékenyen megy majd, és lehető legboldogabb leszel, a zűrös kezdet dacára is.

Amennyiben egyedülálló vagy, ideális évnek nézel elébe, ami a szerelmet illeti. Év elején találkozol valakivel, aki kellemes érzéseket ébreszt benned, de kapcsolatról egyelőre szó sincs. Mégis, a Vénusz és a Neptunusz a Halak jegyében csupa jókat ígér: városi sétákat, forró éjszakákat és sok-sok nyugalmat. Július végén tökéletes alkalmad nyílik elmélyíteni a kapcsolatot, de a Nap az Oroszlán jegyébe való belépése arra is figyelmeztet, hogy veszélyek leselkednek a viszonyra. A dolgok ugyan elfajulhatnak, de ha összefogtok, le tudjátok csillapítani a kedélyeket. Előfordulhat az is, hogy nagyon kerülsz egy beszélgetést, ami végül veszekedésbe vagy hazugságba torkollik. Minden attól függ, hogy állsz hozzá a párodhoz, és attól, hogy taktikát válts, ha szükséges. Ezek a fontos pillanatok kihatnak a teljes évre, szóval használd ki!

Karrier és pénzügyek: 2017-ben sokkal nehezebb lesz karriert építened, ha nincs segítséged. Ennek ellenére, a csapatmunka és a közreműködés a lehető legjobban megy majd. A kreativitás az erősséged, az eredeti ötleteid pedig biztos meghallgatást nyernek. Akadályokba ütközhetsz, ami a feletteseiddel és a kollégáiddal való kapcsolatot illeti, de nem kell őket komolyan venned, inkább te csak végezd a dolgod. Az idő a javadra lesz, viszont figyelj oda arra, hogy ne szegj meg egyetlen határidőt sem! A bolygók állása több mint kedvező arra, hogy fejlődj szakmailag, minden nehézség ellenére. Ne veszítsd el azonban önmagad, ha szakmai konfliktusokat rendezel.

2017-ben minden bizonnyal csak nyerhetsz, szóval légy optimista. De ne feledkezz meg arról, hogy átszámold a költségvetésed az előtted álló évre. Tanuld meg csökkenteni a kiadásaidat, inkább fektess be komolyabb, értékesebb beruházásokba. Lehet, hogy anyagi segítséget kell nyújtanod egy szerettednek. Figyelj mindig arra, hogy a helyes döntést hozd. Ajánlott nem túl belefolynod ennek a személynek a magánéleti problémáiba. Lesznek pillanatok, amikor el kell döntened, költekezel vagy inkább spórolsz. Ha saját vállalkozásod van, a nyereséged nőni fog, és ezt bónuszokkal köszönöd meg az alkalmazottaidnak. 2017 végére váratlan kiadásokkal kell számolnod.

Egészség: a jövő esztendő az elejétől a végéig energikus lesz számodra. Meg kell viszont tanulnod levezetni ezt az energiát, méghozzá a megfelelő irányba. És érdemes lesz tartalékolnod is belőle a sürgősségi esetekre. Az év közepe valamivel stresszesebb lesz, és nehezen tudsz túllépni rajta. Kerüld a felindulásból való cselekvést. A gondok belepnek, így nem árt, ha beiktatsz pár kirándulást a hegyekbe vagy a tengerre, hogy visszanyerd a belső egyensúlyt és az energiád.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet