KezdőlapHoroszkópSzerelmi horoszkóp 2018 tavaszára! Ez az 5 csillagjegy számíthat a legszebb érzelmekre!

Szerelmi horoszkóp 2018 tavaszára! Ez az 5 csillagjegy számíthat a legszebb érzelmekre!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

5 csillagjegy számára az idei tavasz igazán jól fog alakulni a szerelem szempontjából. Lássuk kik lesznek a szerencsések.

Szerelmi horoszkóp 2018 tavaszára! Ez az 5 csillagjegy számíthat a legszebb érzelmekre!

1. Vízöntő

Rengeteg pozitív dolog fog történni a Vízöntőkkel, főleg az érzelmi, szerelmi életükben. Remekül fog alakulni a kommunikáció is a családtagokkal, barátokkal. A csillagjegy szülöttei úgy fogják érezni magukat, mint akik ismét szerelembe esnek. Az egyedül élők sok jóra számíthatnak, csak maradjanak nyitottak.

2. Oroszlán

Az Oroszlánok égiteste, a Nap, erős szerelmi és érzelmi energiákat bocsát ki a csillagjegy szülötteire. A Vénusztól érzékiséget, szenvedélyt, a Marstól vonzerőt kapnak, így fergeteges szerelmi töltetre, erőkre kell számítani a márciusi hónapban. A jegy szülöttei dinamikusnak, ellenállhatatlannak fogják érezni magukat. Az egyedülálló Oroszlánok pedig rátalálhatnak a nagy Őre.

3. Kos

A Kosok fantasztikus hónapra számíthatnak márciusban. A lelki egyensúlyukra kerül a hangsúly, de a szerelmi életükben is pozitív dolgok fognak történni. Főleg a párkapcsolatok terén lehet nagyszerű fejlődésre, előrelépésre számítani. Sok boldogságra, vidámságra, izgalomra, beszélgetésre, és nyugalomra számíthatnak a jegy szülöttei.

4. Mérleg

A tavaszi időszak felerősíti a szerelmi szálakat, kötődéseket a Mérlegekben. Így a következő hónapban a romantika és a testiség során is csodálatos pillanatok következnek. Sok kalandban lesz részük a jegy szülötteinket, amiből nem fog hiányozni a szerelem sem. A Mérlegek most szabadok lehetnek, és felfedezhetik az élet napos oldalát.

5. Ikrek

A Nap-Szaturnusz duó lesz hatással az Ikrekre, így a párkapcsolatok fontossága fel fog értékelődni. Egyensúly, harmónia, szerelem fog beköszönteni a jegy szülötteinek életébe, sok boldog pillanatra, meghitt percekre számíthatnak a szerelem légkörében.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet