KezdőlapHoroszkópSzűz Horoszkóp 2015

Szűz Horoszkóp 2015

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Te is kíváncsi vagy arra, mit ígér számodra a következő esztendő? Mi jót rejteget 2015 a szerelem, karrier vagy az egészség terén? Olvass bele a horoszkópba, hogy felkészülve, teljes magabiztossággal köszönthesd az újesztendőt! A megszokott horoszkóp mellett olvasd el a 2015-ös Kínai horoszkópot is!

szuz-horoszkop

Szerelem és párkapcsolat

2015 kezdete a a legszexuálisabb és legvonzóbb formában talál, a legintenzívebb szenvedélyekben égve, és az igazi, megváltoztató és mindent elsöprő kapcsolatot keresve. Februárban és márciusban olyan kalandokba keveredhetsz, melyek könnyen lehámozzák rólad a gátlásaidat, és az agyad is felhagy a pörgéssel. Egyes Szüzek esetében a tűz csupán a teljes napfogyatkozástól, azaz március 20-tól, a teljes holdfogyatkozásig, vagyis szeptember 28-ig fog perzselni, amennyiben az események nem fejlődnek valami mélyebbé, túllépve a fizikai szenvedélyen.

Akadnak majd Szüzek, akiknek az év második fele helyrezökkenti a dolgokat, ritmust változtat, melynek hatására érdemes elmélyíteni a szerelmi ideálokat a szívük választottja mellett. Megnyílik az út a hitelesség felé, az érzelmi elvek felfedezése irányába.

Mihelyt a Jupiter belép a Szűz jegyébe, augusztus 11-től kirajzolódni látszik egy ellentét a jótékony bolygó és a Neptunusz között, mely a partnerség házában tartózkodik, ugyanakkor szertefoszlik a varázs a Szüzek világa körül, akik 2012-től máig a házasság és az ideális partner illúziójában ringatták magukat.Amennyiben jelenleg kapcsolatban élsz, szükségét érezheted annak, hogy áthelyezd a viszony alapjait. Mihelyt megérted a valóságot, nagy eséllyel csalódhatsz benne. Ennek hatására az életed jóval racionálisabb fényben látod, és még az önkritikának is helyet biztosíthatsz.

Ne zárd az évet tele megbánásokkal, inkább próbálj meg tanulságokat levonni az eseményekből. Viszont ha minden kiábrándítónak tűnik, vedd igénybe egy idősebb vagy érzelmileg érettebb személy tanácsát. Ha egyedül élsz, az év második fele egy olyan találkozást rejteget, mely felébreszti a vágyat a zsigereidben, és amely minden elvárásodnak eleget tesz. A tartalékokat tedd csak félre, és örülj a szerelem intenzitásának.

Pénz és karrier

Türelemre és kitartásra lesz szükséged, ami a pénzt és a munkát illeti. A jegyed irányítója, a Merkúr január 22 és február 12 között a munka házában mozog retrográdban, május 19 és június 12 között a karrier és hírnév házában, majd szeptember 18 és október 10 között a pénz házában. Ez a bolygóállás számos akadályt állíthat az utadba, késéseket, elmulasztott tárgyalásokat, alaptalan ígéreteket és sehová sem vezető ismétlődő beszélgetéseket eredményezve. Sokkal nehezebb lesz meggyőznöd másokat a képességeidről, hogy igenis több pénzt érdemelsz, vagy hogy jogos az előléptetési kérelmed.

Májusban és júniusban megfellebbezhetik a státuszod, akad olyan kollégád, aki pletykákat terjeszt majd rólad. De ez csakis azért történik, mely az illető személy veszélyben érzi magát és a beosztását miattad, valamint a teljesítményed miatt. Szóval, vissza ne fordulj az úton, melyen elindultál!

Az is lehetséges, hogy a volt főnököd keres meg téged, vagy egy volt kollégád lép veled kapcsolatba, egy újabb együttműködés céljából. Amennyiben nehézségekbe ütköztél eddig a munkakeresésben, érdemes lesz kicsit utánaérdeklődnöd a volt munkahelyeden.

Az év első negyedében a párod jövedelme biztossá teheti a te bevételeid bizonytalanságát, vagy az is megtörténhet, hogy visszakapsz egy korábban befektetett összeget, vagy érvénytelenné válik egy befizetendő adó, illeték. Az áprilisi holdfogyatkozás fellendíti a pénz házát, melynek hatására sikerül megteremtened, persze munka által, a szükséges anyagi erőforrásokat ahhoz, hogy átszervezhesd a kiadásaidat, bővítsd a kontóidat, vagy pontot tégy egy olyan helyzet végére, mely eddig csak veszteséget hozott számodra. Kerüld viszont a banki kölcsönöket, inkább arra koncentrálj, hogy a jelenlegi tartozásaid törleszd.

Őrizd meg a valóságérzeted, és ne ess a pesszimizmus és az aggodalom csapdájába. A Jupiter augusztusban belép a te jegyedbe, és segíteni fog a helyzet jó oldalát látni. Ne félj az új lehetőségektől, vedd merészen az akadályokat, de szeptemberben légy óvatos a kiadásokkal! Függetlenül attól, hogy milyen beruházásban gondolkodsz, mindig gondoskodj arról, hogy legyen tartalékod, számold többször is ki az összegeket, vagy kérd egy könyvelő segítségét. Vigyázz az előreláthatatlan költségekkel!

Egészség

A 2015-ös év szerencsére nem ígér komolyabb egészségügyi problémákat. Az év első felében többet fogsz rágódni az érzelmi bajokon, stresszesebb leszel a párkapcsolati ügyek miatt, és bosszankodni is többet fogsz a körülötted lévők őszintesége és korrektsége miatt. A dolgok, melyeket megállapítasz, nem lesznek mindig bátorítóak, ettől pedig frusztráltság, ingerültség, szomorúság törhet rád.

A Szaturnusszal a Nyilas jegyében, az Uránusszal a Kos jegyében, és a Jupiterrel az Oroszlán jegyében végre elszakadsz a múlttól, felerősödik a tudatalattid kiaknázása, valamint a számodra feltételeket szabó dolgok is világossá válnak. Ebben az időszakban (augusztus 11-ig, majd szeptember 18-tól) ajánlott tisztítókúrába kezdened, de csak akkor érsz el jó eredményt, ha ezzel együtt a lelki világod is egyensúlyba hozod. Ugyanakkor érdemes lenne több időt töltened a családoddal, és jobban hallgatnod a tanácsaikra.

Lehetséges, hogy a szüleid közül valakinek, illetve egy idősebb közeli rokonodnak egészségügyi panaszai jelentkezhetnek. Próbálj meg nem kikészíteni magad emiatt, bár tény, hogy ezeket a helyzeteket a legnehezebb ésszerűen kezelni úgy fizikailag, mint érzelmileg. Viszont gondolj arra, hogy ha te is lebetegedsz vagy idegileg feladod, nem lehetsz senki hasznára. Szóval uralkodj magadon és légy észnél!

Márciusban a munkahelyi stressz bekavarhat az egészségednek, így számíthatsz vérnyomásingadozásra, pulzusnövekedésre. Jó lesz kitapasztalnod egy olyan megnyugtató módszert, melynek segítségével nemcsak ellazulhatsz, hanem ki is kapcsolhatod a munkahelyi zűrzavart vagy a pénzügyi gondokat. Májusban ne hagyj figyelmen kívül semmiféle egészségügyi rendellenességet, még akkor sem, ha jelentéktelennek tűnik. Vigyázz az idegességgel is, hisz növeli a balesetveszélyt!

Június 5 és augusztus 18 között nagy valószínűséggel úton leszel, egyik orvosi rendelőtől a másikig, ugyanis egy régebbi probléma újból felütheti a fejét. Ha már hosszabb ideje bizonyos tüneteket érzel, de eddig még sosem vetted őket komolyan, ideje lenne végre kivizsgáltatni magad, és megtalálni rájuk a választ/megoldást. Egyébként felébredhetsz, hogy krónikussá vált a betegséged, mert nem kezelted időben.

Augusztus 11-től a Jupiter belép a Szűz jegyébe, ami alapjában véve csak jót jelent. Viszont ha emésztési zavarokkal, anyagcsere-problémákkal talál, jó lesz odafigyelned az étrendedre és kerülnöd a stresszfaktorokat. A hideg időszak gyakori meghűléssel járhat, mivel a szervezeted ebben az évben sokkal gyengébbnek bizonyul a hideggel szemben. Ebből kifolyólag ajánlott, hogy ősszel immunerősítő kúrába kezdj, figyelj oda az öltözködésedre abban a periódusban, amikor megnő a hőmérséklet ingadozás egyik napról a másikra, vagy reggeltől estig.

Család és otthon

Az évet a Szaturnusszal a Nyilas jegyében kezded, ami a te esetedben a család és otthon házát jelenti. Június 15-ig, majd szeptember 18-tól ismét arra lesz alkalmad, hogy átszervezd a létezésed alapjait, elgondolkodj a túlélési, biztonsági stratégiáidon, valamint kidolgozod azokat az elveket, melyekre a saját családod építenéd.

Talán arra érzel késztetést, hogy elköltözz vagy hogy átrendezd a lakásod egy olyan szimbólum nevében, mely a biztonságot jelképezi. Ugyanakkor olyan családi kötelességekkel ruház fel ez az év, melyektől túlterheltnek fogod érezni magad. Egyik szülőd vagy nagyszülőd/idős rokonod nagy valószínűséggel függ majd tőled és a szolgálataidtól, éppen akkor, amikor a karriered is beindulni látszik.

Olyan ciklus előtt állsz, melyben a létfontosságú kapcsolataid és a szükségleteid újraértékelődnek, a gyümölcsöket pedig annak függvényében szedheted le, hogy miként szocializálódtál eddig. Az édességük vagy keserűségük jó kiindulási alapként szolgál majd abban, hogy min változtass. Készülj hát fel, mert döntő epizód elé érkezett az életed!

Május 19 és június 12 között feszültség emelkedhet közéd és a szüleid közé, amikor szinte lehetetlen lesz egy közös nyelven kommunikálnotok. Augusztusban a Jupiter belép a te jegyedbe, és arra ösztönöz, hogy nőj, túllépd a határaidat, és több optimizmussal nézz az életre, a bosszantó részletek ellenére, melyek most több fejtörést okoznak, mint valaha.

A Mars is átszeli a Szűz jegyét, méghozzá szeptember végétől november közepéig, majd szeptember 13-án részleges napfogyatkozásra kerül sor szintén a Szűz jegyében. Ezeknek köszönhetően, ez az időszak lesz számodra a legdinamikusabb és legtanulságosabb az életedben, holott a pozitívumokat feszültség és anyagi hiányosságok, szellemi hullámvölgyek tarkítják.

A Plútó 2015-ben is a gyerekek házában marad, melynek köszönhetően a kicsikkel való viszonyod elmélyül és intenzívebbé válik olyannyira, hogy már a makacsság és akaratosság határát súrolja.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet