KezdőlapHoroszkópÚjhold a Halakban március 10-én - Új kezdetek minden csillagjegy számára, és...

Újhold a Halakban március 10-én – Új kezdetek minden csillagjegy számára, és kívánságok, amik végre valóra válnak

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A 2024. március 10-i Újhold a Halakban 10 nappal a tavaszi nap-éj egyenlőség előtt következik be, és ez lesz az asztrológiai év utolsó Újholdja. Ez az asztrológiai esemény az újrakezdést és a megújulást szimbolizálja.

Spirituálisan az Újhold arra ösztönöz minket, hogy kapcsolódjunk belső énünkhöz, engedjük el a régi hiedelmeket és energiákat, amelyek már nem szolgálnak minket, teret engedve a spirituális fejlődésnek és átalakulásnak.

Hogy befolyásolja az Újhold a Halakban a 12 állatövi jegyet?

Kardinális jegyek: Kos, Rák, Mérleg, Bak

A Halakban lévő Újhold arra ösztönzi a kardinális jegyeket – Kos, Rák, Mérleg és Bak – hogy fogadják el a pusztítás átalakító erejét. Ez az asztrális esemény a felfordulás időszakát jelzi, amikor a régi struktúrák összeomlanak, hogy helyet adjanak az új kezdeteknek. Bár ez ijesztőnek tűnhet, fontos észben tartani, hogy a szerencse a bátraknak kedvez.

Ne félj az ismeretlentől, ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak. Az Univerzum most váratlan módon teljesítheti a kívánságaidat. Mivel már semmi sem tarthat vissza a múltból, itt az ideje, hogy új utat válassz a jövőben.

Szilárd jegyek: Bika, Oroszlán, Skorpió, Vízöntő

A Halakban lévő Újhold alatt a szilárd jegyek – Bika, Oroszlán, Skorpió, Vízöntő – ösztönzést éreznek, hogy eddig felfedezetlen területekre merészkedjenek. Ezek a jegyek mindig próbálják a saját kezükbe venni sorsuk irányítását, de a dolgok most bonyolultabbá válnak, ezért le kell mondaniuk a makacsságukról.

Mivel az Uránusz is érezteti a hatását ebben az időszakban, ez egy kihívás, hogy lépj ki a komfortzónádból. Ez a tökéletes alkalom arra, hogy rendet tegyél a gondolataid között, de arra is, hogy felismerd, az Univerzum áldása segít téged mindenben, amit teszel.

Változó jegyek: Ikrek, Szűz, Nyilas, Halak

A Halakban lévő Újhold a változó csillagjegyekre – Ikrek, Szűz, Nyilas, Halak – lesz a legnagyobb hatással. Ebben az időszakban úgy érzed majd, hogy nem tudsz többé egyszerűen együtt úszni az árral, és az Univerzum egyre nagyobb kihívások elé állít.

Az Újhold idején elmélyülhet a spirituális tudatosság és az érzelmi érettség szintje is. A Szaturnusz jelenléte a Halakban pedig józan elmélkedésre ösztönözhet a lélek dolgairól, arra, hogy szembesülj a látóhatárodat elhomályosító illúziókkal. Ez emlékeztet arra, hogy az igazi növekedéshez hozzátartozik a félelmekkel való szembenézés és az új kezdetek elfogadása.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet