KezdőlapHoroszkópVízöntő Horoszkóp 2015

Vízöntő Horoszkóp 2015

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Te is kíváncsi vagy arra, mit ígér számodra a következő esztendő? Mi jót rejteget 2015 a szerelem, karrier vagy az egészség terén? Olvass bele a horoszkópba, hogy felkészülve, teljes magabiztossággal köszönthesd az újesztendőt! A megszokott horoszkóp mellett olvasd el a 2015-ös Kínai horoszkópot is!

vizonto-horoszkop

Szerelem és párkapcsolat

A Jupiter augusztus végéig a partnerségek házában marad, miután az intimitás, szexualitás mezejére lép, és felborítja az eddigi összes elképzelésed az adott témáról.

Amennyiben tartós kapcsolatban élsz, ebben az évben megtanulhatod miként nőhetsz fel a partnereddel együtt, folytatódni fognak a közös projektjeitek, és végre teljesnek érezheted magad. Azonban ha sántikál a viszonyod, és okod van arra, hogy unatkozz, azon kapod majd magad, hogy mindenáron túllépnéd a határokat és rövidtávú megoldások után kutatsz.

Ugyancsak a Jupiter keze munkája lesz, hogy egy aprócska és jelentéktelen problémából apokaliptikus katasztrófa fejlődik. De ha már zűrzavart keltett, segíteni fog a lecsillapításában: a jó megoldás felé terel téged, mellyel rendet teremthetsz az érzelmi életedben.

Január második felétől február első feléig magyarázkodnod kell és nyilatkozatokat adnod, főként akkor, ha véget vetnél egy kapcsolatnak, vagy egy régi szerelem előlegei alól kell kimentened magad. A Merkúr, a romantikus kapcsolataidat irányító bolygó retrográdban mozog ebben az időszakban, míg május második felétől június első feléig ismét az érzelmek, flörtök és szórakozás mezején mozog. A bolygóállás hatására nehezebben fogod tudni megértetni magad, a szerelmi gesztusaid félreértelmezhetőek lesznek, az üzeneteid megtévesztőek lehetnek, és minél inkább lovagolsz rajtuk, annál nagyobb perpatvart gerjesztenek. Hasznosítsd ezeket a napokat arra, hogy véget vess a szerelmi bonyodalmaknak, anélkül viszont, hogy túl részletes magyarázatokba bocsátkoznál.

A nyári hónapok sem lesznek zökkenőmentesek. A Vénusz retrográdjával augusztusban és szeptember első felében nem leszel formában, és arra sem leszel képes, hogy a házasságod hiányosságain dolgozz. Tedd félre a büszkeséged, és keresd meg az erős pontjait a viszonyodnak, majd a pároddal közösen találjátok ki a stratégiákat arra, miként köthettek kompromisszumot ott, ahol mindenképp szükséges.

Vigyázat! Többé már nem működik a kertelés és a duma. Konkrét tetteket és érzelmi nyitottságot várnak el tőled. A túlzsúfolt elmédben végre az is helyet kaphat, hogy a párodnak is vannak érzelmei, legalább annyira fontosak, mint a tieid, ezért érdemes őket is figyelembe venned.

Az év utolsó hónapjai bizonytalanságot hozhatnak, egyik percről a másikra elbizonytalanodhatsz, új szerelmi kihívásokkal találhatod szemben magad. A legjobb, amit tehetsz, hogy ne hozz elhamarkodott döntéseket, bármennyire is csábító vagy felszabadító lehet. A barátok melletted állnak abban, hogy levetkőzd az ideáljaidat, melyek amúgy sem jellemeznek téged.

Pénz és karrier

A Neptunusszal 2015-ben is a pénz házában, az inspirációtól az illúzióig csak egy lépés választ el. Olyan, mintha délibábot látnál – egyszer van, a következő pillanatban már nincs. Ugyanakkor a meggondolatlan költekezések délibábja is követhet, melyekbe azért bocsátkozol, hogy levégy a lábáról valakit, vagy szívességet tégy egy befolyásos embernek.

Január második felétől február második feléig a Mars is átszeli a pénz házát. Ennek hatására több energiád lesz és munkavágyad. Minden azon múlik, hogy miként szervezed és rendezed a céljaidat. Egyébként kockára teheted a nyereséged minden fillérjét.

Szánj elég időt arra, hogy gondolkodj, tanácskozz az üzlettársaiddal, részvényeseiddel, és április elejéig mindenképp jó lesz dolgoznod a népszerűsítési és forgalmazói köröd bővítéséről. A legjobb, ha a saját lakónegyededből indulsz, a legkönnyebben elérhető zónákból.

Június 15-től szeptember 18-ig a Szaturnusz a karrier és hírnév házába vándorol, és eszedbe juttatja, hová is akartál kilyukadni, mit is terveztél szakmai téren, melyek voltak a céljaid ezelőtt 14 évvel. A múltban elindított projekt most a végéhez érhet, illetve megvilágosodhat előtted az út, melyen akkor el kellett volna indulnod. A fiatal Vízöntőknek ez az időszak tökéletes lesz arra, hogy felvállalják első komoly szakmai kötelességeiket, aláírhatják életük első fontos szerződését vagy ebben az évben tapasztalhatják meg első előléptetésüket. Már ha ezt megérdemlik.

A retrográd időszak alatt ajánlott kitartónak és felelősségteljesnek lenned, bizonyítsd be, hogy tényleg az a személy vagy, akire számítani lehet. Július rendkívül zsúfolt lesz munka szempontjából, a munkahelyeden mintha minden felgyorsult volna, te pedig alig tudsz ritmust tartani az eseményekkel. A periódus nem lesz konfliktus-mentes. De most rajtad áll, hogy megtaláld a békítő megoldást, ahogyan az csakis egy különc, eredeti és kreatív Vízöntő agyából pattanhat ki.

Augusztus 11 után a Jupiter belép a Szűz jegyébe, számodra a pénz és a közjavak házába, a Neptunusszal ellentétben, amely a munka által keresett pénz mezején tartózkodik. A bolygóállás nagyban befolyásolja a döntéseidet arra vonatkozóan, hogy miként kezeld a pénzügyeidet és a befektetéseidet. Érdemes lesz alább hagynod a pénzügyi terveiddel, függetlenül attól, hogy ezek hitelre vonatkoznak vagy egy nagyobb szabású beruházás támogatására.

Szeptember 18-tól a Szaturnusz visszatér a Nyilas jegyébe, a te esetedben a jövőre néző tervek és támogatók házába, és arra ösztönöz téged, hogy javíts a pénzügyi kapcsolataid bizonyos csoportokkal, vállalatokkal, részvényesekkel, esetleg barátokkal. Lehetséges, hogy jó ideje már támogatást nyújtasz egyik haverod merész projektjéhez, ami eddig csak veszteséget hozott számodra, ezért beszünteted. De az is lehet, hogy a hosszútávú anyagi terveid nem épp a legegészségesebb alapon fekszenek.

Az év utolsó hónapjait szánd arra, hogy átgondold, elemezd és újratervezd az elméleti és gyakorlatias stratégiáidat a pénzügyeidre nézve, ellenőrizd, hogy minden adót és illetéket befizettél-e, és jól tennéd, ha nyitnál egy kontót a megtakarításokra.

Egészség

Néhány éve már, hogy fontosabb változásokon mész keresztül, belső átalakulási folyamat zajlik nálad, mely sok előnyt, de még több stresszt eredményez. Ha bármiféle hormonális rendellenességben szenvedsz, 2015-ben fektess nagyobb hangsúlyt rájuk, elsősorban január 22 és február 12, május 19 és június 12, valamint szeptember 18 és október 10 között. Mindemellett augusztus 11 után, főként az év utolsó két hónapjában, légy nagyobb tekintettel a hangulatodra, hisz érzelmi krízisek, kitörések, hirtelen fogyás következhet be nálad.

Ha eddig nem volt különösebb hormonzavar a szervezetedben, ebben az évben ne hanyagold el a testsúlyodat. Hirtelen, ok nélküli meghízás vagy fogyás, ízületi fájdalmak, fáradékonyság, vizeletfertőzés, szédülés, rendellenes izzadás és kóros hajhullás jelentkezhet, amit jó lesz azonnal orvosolnod. Ajánlott rendszeresen mozognod, hogy levezesd a stresszt, belső feszültséget. Teljesen mindegy, hogy aerobik, zumba vagy küzdősport az, amit választasz, légy kitartó és lelkiismeretes. Június 15 és szeptember 18 között jó lesz orvosi felülvizsgálatra jelentkezned, bár az orvosok véleménye nem fog tetszeni neked. Érdemes tapasztaltabb szakemberhez fordulnod, aki első látásra talán túl szigorú lesz hozzád, de drasztikusan megváltoztathatja az életed, és megóvhat olyan betegségektől, melyek később krónikussá válhattak volna.

Ajánlott minél többet a szabad levegőn tartózkodnod. Készíts órarendet, és próbálj meg minden nap egy keveset kocogni vagy gyalogolni, használd ki a napsugarakat naponta legalább 10–15 percig, és állíts össze magadnak egy egészséges étrendet. Lehet, hogy a csapból is ez folyik, de a te esetedben különösen fontos ezt most betartani! Vigyázz azonban azokkal a diétákkal, kezelésekkel, termékekkel, melyek az anyagcseréd módosítják. Amennyiben teheted, tartsd magad távol tőlük!

Család és otthon

Összevisszaságban indítod az évet, így január második felétől február első feléig jobban teszed, ha távol maradsz a döntésektől, melyeknek köze van a családodhoz, otthonodhoz. Nehéz lesz ugyanis utólag elviselned a következményeit egy olyan határozatnak, melyet pár héttel azelőtt még ésszerűnek tartottál. Várj inkább áprilisig a fontos családi ügyekkel. Akkor sem lesz könnyű, de legalább biztos leszel abban, amit akarsz. Nagy valószínűséggel leszel te a tiszta gondolkodó a vélemények, ötletek, javaslatok, tiltakozások káoszában. Minden érintett fél most jól beleszól a dolgodba, de ragadd meg az ökröt a szarvától, és teremts békét a klánban, szervezz családi ebédet/vacsorát, de előtte egyeztess mindenkivel személy szerint, előre megszabva a fegyverszünet paramétereit.

Az Uránusszal a kommunikáció és a családi kapcsolatok házában minden lehetségessé válik, a pletykától a botrányig, ragyogó ötletektől a lehetőségek káoszáig. A lényeg, hogy mindenki győztesként jöhet ki a históriából.

Amennyiben gyereked van, május második felétől nehezebb lesz vele szót értened, és június elejéig számíts nézeteltérésekre, melyek végül jól sülnek el, és teljesen új, különleges kapcsolatot eredményeznek. Az is lehet, hogy a gyerekeid fognak szembesíteni a rideg és kegyetlen valósággal, önmagadról. Elgondolkodtató lesz, amit tőlük fogsz hallani, ahogy ők látnak téged.

A Szaturnusszal a Nyilas jegyében június 15-ig, majd szeptember 18-tól ismét, könnyebb lesz letisztáznod magadban a hosszútávú céljaidat, a bolygóállás pedig segíteni fog abban is, hogy ezeket a személyes prioritásokat a családoddal, barátaiddal való viszonyodba is szépen beépíthesd. A leckék és házi feladatok, melyeket kapni fogsz az élettől ebben az időszakban, mind a becsülettel, hűséggel, barátsággal és csapatszellemmel lesznek kapcsolatosak.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet