Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Manapság az emberek többsége simán átesik az érettségin, kézhez kapja a diplomát, és egy idő után már el is felejti, hogy hogy is néz ki az a bizonyos papír. Ez az idő hölgy azonban 79 évet kellett várjon arra, hogy megkapja az érettségi diplomáját. Érthető, hogy az ünnepségi ceremóniát nem bírta ki könnyek nélkül.

margaret

Margaret Thome Bekema jelenleg 97 éves boldog nagymama. Élete azonban nem mindig volt ilyen kiegyensúlyozott. 1932-ben ott kellett hagyja a gimnáziumot, hogy családja megélhetéséről gondoskodni tudjon. Margaret végtelen szomorúsággal hagyta ott az imádott iskolát, ugyanis nagyon szerette a tanórákat, a közösséget.

Az ősi alma mater jelentette számára az életet, ott szerzett életre szóló barátokat, aktívan részt vett az iskolai életben, és nagyon szeretett tanulni is. Azonban, a sors úgy hozta, hogy egy idő után ő kellett gondoskodjon családjáról, ezért muszáj volt abbahagyja a tanulást. Margaret amellett, hogy keményen dolgozott, soha nem adta fel az álmait: 79 év után leérettségizett.

A diplomaátadó ünnepségen készült felvételen láthatjuk, mennyire fontos volt számára, hogy leérettségizzen. Margaret büszke volt, hogy végre elvégezte az iskolát, azonban hihetetlen mély érzések kavarogtak benne.

Ez a nagymama példaértékű lehet minden érettségire készülő diák számára. Úgy gondolom megér egy megosztást a Facebookon.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!