KezdőlapNapi LikeA 85 éves nagyi arra kérte a családját, ültesse őt a hóba....

A 85 éves nagyi arra kérte a családját, ültesse őt a hóba. Figyeld, mit mit csinál később!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Ezt a videót a közösségi médiában osztották meg, és a lehető legaranyosabb vizuális anyag, mely az utóbbi időben kikerült a netre! Egy pennsylvaniai nagymama csodálatos élettapasztalatát örökíti meg, akinek minden vágya az volt, hogy még egyszer kedvére hempereghessen a pihe-puha hóban.

A 85 éves nagyi arra kérte a családját, ültesse őt a hóba. Figyeld, mit mit csinál később!

A 85 éves asszony arra kérte a lányát és a vejét, segítsenek neki lehuppanni a hóba. Amikor a családja engedelmeskedett, az idős hölgy ismét gyereknek érezte magát: angyalkát formált a hóban, teljesen megfeledkezve a fizikai korlátairól. Betty Ritchie hancúrozását már több mint egymillióan tekintették meg, és osztoztak a nagyi örömében. A 85 éves hölgy elmesélte, nem telt úgy el tél, hogy ne formált volna angyalkát a hóban a hat gyerekével, amikor azok kicsik voltak. Most, hogy nemrég a születésnapját ünnepelte, ez volt az egyetlen vágya: újra átélni az élményt, talán utoljára.

Sherry Spangler, Betty lánya, aki egyébként saját Facebook-oldalán tette közzé a videót, azt nyilatkozta, édesanyja mindig is életvidám, mosolygós természetű volt, ezt pedig egyetlen évtized sem tudta lekoptatni róla. „Ő az a típusú anya volt, aki mindig velünk jött úszni és sétálni. Amint egy kicsit havazott, máris angyalkákat formáltunk a hóban. Még ma is ezt tesszük, bár azóta megnőttünk, és már nekünk is vannak gyerekeink.” – fogalmazott Sherry.

Vajon ennyi idősen mi képesek leszünk újra gyerekek lenni?

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet