KezdőlapNapi LikeA 9 éves kislány kisiklik a jégre. Pár másodperc múlva hip-hop mozdulataival...

A 9 éves kislány kisiklik a jégre. Pár másodperc múlva hip-hop mozdulataival nyűgözi le a közönséget!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A műkorcsolyáért nemcsak a felnőttek rajonganak, hanem a gyerekek is, már a legzsengébb életkorban. Bár sokan közülünk csak nézni szereti, ez a kislány gyakorolni is remekül tudja a sportot, mely olykor már-már művészetszámban megy, és a találó zenei választással igazi szenzációt kelt.

A 9 éves kislány kisiklik a jégre. Pár másodperc múlva hip-hop mozdulataival nyűgözi le a közönséget!

Az alábbi videóklip főszereplője Star Andrews, aki mindössze 9 esztendős, mégis roppant hozzáértéssel siklik a jégen. A ruhaválasztása legalább olyan remek, mint a dal, amelyre jégtáncot készül járni. A kislány ugyanis Willow Smith Whip My Hair című hip-hop szerzeményét választotta, a koreográfiájával pedig hatalmas sikert aratott a közönség körében.

Még Star frizurája is tökéletesen beleilleszkedett ebbe a laza, hip-hop stílusba, amivel igazi meglepetést okozott a nézőknek. A műkorcsolya ugyanis általában kecses, elegáns mozdulatokat juttat az eszünkbe, a kislány produkciója pedig egy kicsit más, de mindenképp eredeti!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet