Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Bármennyire is szeresd azt, amivel foglalkozol, sosem lenne szabad elfelejtened, hogy csak emberből vagy, és akármennyire is hajmeresztő, de a napjaid meg vannak számlálva.

9 rendőr lépett a színpadra. Pár perccel később a teljes nézőtér állva tapsolt!

Nem élünk örökké, éppen ezért maximálisan ki kell használnunk azt a kevés időt, ami adatott. Az alábbi videóban kilenc rendőr fogadja meg a tanácsot, és bebizonyítja, a tökéletes munkavégzés mellett ki tudja engedni a gőzt, és hódolni tud a hobbijának – a táncnak!

Az Új-Zélandi rendőrség kilenc tagja különleges módon képviselte a kollégáit az ország leghíresebb hip-hop táncversenye keretében. Amikor a csapat besétált a színpadra, a rajongók rögtön tapsviharral köszöntötték. Nagy volt az elvárás, de a rendőröknek sikerült azon felül teljesíteni. A műsort mindössze két kékruhás indította, viszont pár pillanattal később már teljes volt a csapat, és a vetélkedő egyik legjobb produkciója született meg.

Részletekben kidolgozott koreográfia, tökéletes összhang és kirobbanó energia jellemezte a showt, mely alaposan felpörgette a nézők kedélyeit. De nem szabad figyelmen kívül hagyni a vicces elemeket sem, melyek garantálták a sikert.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!