KezdőlapNapi LikeA fiú bekötött szemmel ült le a zongorához. Néhány másodperccel később mindenki...

A fiú bekötött szemmel ült le a zongorához. Néhány másodperccel később mindenki ámulva figyelte a játékát

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Steve Harvey műsora, a Little Big Shots tehetséges gyerekek százait látta már vendégül, akiknek a képességei tényleg a világ legnagyobb színpadaira illők. A televíziós showműsor házigazdája ezúttal Dawn French volt, akinek a díszmeghívottja nemcsak a stúdióban lévő közönséget, hanem a képernyők mögött ülőket is ámulatba ejtette.

A fiú bekötött szemmel ült le a zongorához. Néhány másodperccel később mindenki ámulva figyelte a játékát

Leo Bailey-Yang előtt ugyanis a zongorának már nincsenek titkai. Hiába csak 8 éves, a fiút óriási tehetséggel áldotta meg a sors: bekötött szemmel is tökéletesen zongorázik, képzeletbeli szemei előtt látva az egész klaviatúrát! Az ujjacskái pontosan azokat a billentyűket érintik meg, amelyeket kell, egyetlen hibát sem vétve, a játéka pedig természetes könnyedséggel, andalítóan varázsolja el a hallgatóságot.

Ekkora teljesítményre és ily magasszintű szaktudásra sem a műsorvezetőnő, sem pedig a közönség nem számított egy kisgyerektől, akinek még a kisautóival kellene játszodnia. A fiú ehelyett vaktában zongorázik, és ha mindez még nem lenne elég, zenélés közben a lábaival kalimpál, ide-oda gurul a székével, és imádnivaló piruettekkel is szórakoztatja a közönségét.

Hangsúlyozzuk, Leo még csak 8!!! Mi lesz belőle, amikor érett férfivá cseperedik?!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet