KezdőlapNapi LikeA nő férje 30 évig csak rövidnadrágot viselt – az átváltozás mindenkit...

A nő férje 30 évig csak rövidnadrágot viselt – az átváltozás mindenkit lesokkolt!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A ruházat sok ember számára a személyiség kibontakozását jelenti, mindenkinek megvan az egyéni öltözködési stílusa, mely meghatározza egyéniségét. John esetében viszont egészen extrém dologról van szó, ami az öltözködést illeti, ugyanis a férfi 1987 óta nem viselt hosszú nadrágot!

A nő férje 30 évig csak rövidnadrágot viselt – az átváltozás mindenkit lesokkolt!

Még az esküvője napján se volt hajlandó lemondani furcsa hóbortjáról, így szerelmével Rose-val rövidnadrágban házasodott össze. A közel három évtizedes szokás mit sem változott, egészen addig, míg Rose drasztikus lépésre szánta el magát!

A Rachael Ray Show átalakító csapatának segítségét kérte, és megbízta őket, hogy alakítsák át férje stílusát. A nagy leleplezésre egy show keretén belül került sor.

Mielőtt az átalakító-csapat kezelésbe vette volna Johnt, Rose, fodrásznő lévén, már számtalanszor könyörgött férjének, hogy a frizuráján is változtassanak, de a férfi hű maradt kivilágosított tincseihez.

A stylist-guru, Clinton Kellynek viszont sikerült a felismerhetetlenségig átalakítania Johnt, ugyanis mikor belépett a stúdióba a férfi feleségének lélegzete elakadt. Nemhiába hiszen egy jóképű úriember mosolygott a reflektorok kereszttüzében.

Már egy-két egyszerű változtatás is képes hatalmas különbségeket eredményezni. John nem csak jól nézett ki, de jól is érezte magát a bőrében, erről te magad is megbizonyosodhatsz, ha az alábbi videót megtekinted:

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet