KezdőlapNapi LikeA testvérpár elfoglalja a helyét a jégen. Amikor megszólal a zene, minden...

A testvérpár elfoglalja a helyét a jégen. Amikor megszólal a zene, minden szempár őket figyeli

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A tél már a múlté, de a műkorcsolyától mégis nehezünkre esik megválni. Mi tagadás, ennél szebb, kecsesebb és elegánsabb sportot nemigen találni a világban, így ha másért nem is, ebből a szempontból egy kicsit bánjuk, hogy a kinti hőmérsékletek egyre feljebb kúsznak.

A testvérpár elfoglalja a helyét a jégen. Amikor megszólal a zene, minden szempár őket figyeli

Szerencsére, amíg olyan remek videók örökítik meg a csodás produkciókat, mint az alábbi, nincs okunk szomorkodni. A jégtánc egyike a legszebb és legmulattatóbb művészeti ágaknak. A korcsolyázók teljesen átadják magukat a zenének, és hibátlanul adják elő a koreográfiát, amivel a közönség szívét is elrabolják. A mozdulataikból árad a vidámság és az életkedv, ami ragályos. Elég őket nézni, és máris derűsebb lesz a hangulatunk.

John Alastair Kerr és nővére, Sinead Kerr a brit műkorcsolyázók elitjét gazdagítja. A testvérpár a jégen is egymás oldalán áll, és gyakran képviseli hazáját a különböző országos és nemzetközi bajnokságokon. Tehetséges fiatalok, akik méltó utódai a verhetetlen Jayne Torvill és Christopher Dean alkotta párosnak.

Az alábbi produkciójukkal a szülőhazájuk, Skócia előtt tisztelegnek. Nemcsak a jelmezükkel, hanem a táncukkal is a skót hagyományokat keltik életre. Energikus mozdulatokkal, érdekfeszítő piruettekkel és ugrásokkal tarkítják a műsort, teljesen megbabonázva a közönséget. Nem csoda, hogy a nagyérdemű vastapssal jutalmazta őket, a fantasztikus percekért cserébe.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet