Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egy fura terepjáró-szerű autó gurult az úton, az erdőben, majd egyre érdekesebb terepen kezdett haladni. A kétéltű autó azonban ugyanúgy megállta a helyét a vízben is, mint a szárazföldön. Nézd meg a csodajárgányt!

humdinga2

A Humdinga márkájú, elsőre katonai kocsinak kinéző autó a vízbe érve tágas csónakká alakult át. A turbódizeles, nem túl szép, de annál hasznosabb autó szárazföldön elérheti akár a 130-140 km/h-ssebbességet is, míg a vízben 48 km/h sebességgel haladt.

A kétéltű csoda maximális terhelhetősége 1500 kg, azaz 7 ember csónakázhat vagy autózhat vele. A katonai terepjáró – amint beér a vízbe – kerekei egy oldalmozgással felemelkednek, így a csónakszerű alj lazán szelheti a habokat.

A folyamat fordítottja szintén egy gombnyomással megoldható, segítségével a szárazföldön is lehet  élvezni az óriásikerekek lehetőségeit. Egy ilyen típusú jármű nagyon hasznos és életmentő lehet természeti katasztrófák esetén is.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!