Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A zenészi pályát nem lehet elég korán kezdeni! A hangszerek már kisgyerekkorban magukhoz vonzzák azokat, akikből később a világ legnagyszerűbb zenészei válnak. Vannak gyerekek, akik alig érik fel a zongora billentyűit, mégis képesek felfedezni a hangszer titkait, és olyan produkciókat adnak elő, amiktől leesik az állunk.

Alig 3 éves, de máris ő a világ legfiatalabb virtuóza. Mindenkit levesz a lábáról!

Az alábbi videó főszereplője csupán 3 éves, de úgy zongorázik, akár egy rangidős profi. A zene és a hangszer iránti szenvedélye vezette őt erre az útra, ami minden bizonnyal egy sikeres karrierhez vezet. A kislány épp az otthonában lévő hangszeren játssza Bach Allegretto című darabját, a műsorszámot pedig az édesanyja kapta lencsevégre.

Apró ujjai hibátlanul síklanak végig a billentyűkön, és fürgén követik a dal által előírt ritmust. Hogy még intenzívebbé tegye a produkciót, a kislány énekhangokkal egészíti ki a zongora dallamait, ezzel kihangsúlyozva a darab legszebb részleteit.

A rögtönzött hangverseny mögött több óra gyakorlás és óriási akarat rejtőzik. Nem minden gyerekben van meg ugyanis ez az érdeklődés, és ha meg is lenne, ebben a korban kevesen tartanak ki mellette. A produkció végén a csöppség az anyukájára néz, mintegy elismerést követelve a koncertélményért.

Szerintünk nem csak az anyukájától érdemli meg a tapsot…


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!