Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egy kirándulás Disneylandbe maga a valóra vált álom lenne nemcsak minden gyerek, hanem minden szülő számára. Azonban nem minden családnak adatik meg a lehetőség, hogy erre a mesebeli helyre vigye a csemetéjét. Az alábbi klip főhőse viszont tökéletesen kárpótolja a kislányát, és olyan élményekben részesíti, melyek túlmutatnak egy Disneylanden!

Amíg az anya nincs otthon, az apa vigyáz a kislányra. Imádja őket a net!

Mi sem csodálatosabb, mint amikor a gyermeked arcán a felhőtlen boldogságot látod, ezt az érzést pedig nem másnak, mint neked köszönheti! Ezt a kislányt az édesapja gondjaira bízták, a kihívás előtt álló férfi pedig azonnal szabadjára engedte a fantáziáját. Bár nem vihette el a 2 éves csöppségét a floridai Disney Woldbe, Victor Peoro nem adta fel: a vidámparkot vitte haza a kislány számára, egyedi csomagolásban!

Először is, az apa elindított egy videót a tévében, amely egy izgalmas utazást mutat be egy hullámvasúton, aztán előkotorta a mosókonyhából a szennyeskosarat, és beleültette a kis Autumnt. Felkapta a kislányt kosarastól együtt, majd kezdődött is a móka! Victor úgy mozgatta a kezében a tárolót, mintha egy sínen futó utaskocsi lenne, így Autumn az első sorból élvezhette a vonatozást.

„Hullámvasutazunk!” – mondta az apa a lányának, mire a kislány lelkendezve visította: „magasabbra, magasabbra!”. Mindketten teljesen beleélték magukat a szórakozásba, és egybeolvadtak a képernyőn futó videóval, mintha ténylegesen egy hullámvasúton utaznának!

Victor és Autumn kalandjait imádja a net! A kisfilmet több mint 1,6 millióan tekintették meg, és futótűzként terjed az közösségi médiában. Nem csoda, hisz ennek az apának a gesztusa felér a legértékesebb ajándékkal, melyet egy szülő a gyerekének adhat!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!