Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az oregoni állatkert kénytelen volt egy időre bezárni, ugyanis nemrégiben az USÁ-ban tomboló hóvihar teljesen megbénította a térséget. Amint véget ért az ítéletidő, az állatok kibátorkodtak a hóba, és kedvükre hancúroztak a pihepuha takarón.

Amikor a hó napokig zárva tartotta az oregoni állatkertet, a kamerák imádnivaló anyagot rögzítettek!

Az alábbi felvételt a park térfigyelőkamerái rögzítették, nem sokkal a vihar után. A hó teljesen felpörgette az állatkert lakóit: Nóra, a jegesmedvelány, a vidrák, a fókák és még Samudra, az ázsiai elefánt is olyan napot tölthettek el az otthonukban, melyet egyhamar nem fognak elfelejteni.

Az még teljesen rendben van, hogy a lehullott hó igazi mennyország volt a jegesmedve számára. Nóra azonnal bele is vetette magát a fehér takaróba, és fel-alá hempergett benne, teljesen átadva magát a pillanatnak. Még az is oké, hogy a fókák imádják a havat. Miután bekapták a nekik járó finom falatokat, kiadós fürdőzésbe kezdtek a jéghideg vizű medencében, csak hogy azután ők is megmártózhassanak a puha hótakaróban.

Samudra, az elefánt reakciója azonban mindenkit meglepett. A hó nem egy megszokott dolog ott, ahonnan őkelme származik, mégis teljesen odáig van érte! Kezdetben csak ismerkedik a fehér hóréteggel, óvatosan lépked benne, de később teljesen feloldódik, és a önfeledten játszik vele. Kiváltság szemtanúja lenni, ahogy egy ormányost összezavar a hó, és annak is, amikor rájön, ez a legcsodálatosabb dolog a világon! Imádnivaló!


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!