Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Apa és fia éppen úton voltak, amikor felcsendült az autóban Sinatra dala. Ki tudna ellenállni egy közös éneklésnek?

sinatra-kocsikazas

A fiúk számára az igazi nagy példakép, az édesapjuk. Még, ha nem is mondják ki, de egész életükben csendben figyelik, és követik a mintát. Az apa személyisége, és a vele való kapcsolat hatással lesz arra, hogy a hajdani kisfiúból milyen felnőtt, és milyen szülő válik.

A legtöbb, amit taníthat egy felnőtt a gyerekének, az a saját viselkedése. Sokkal többet ér az, hogy példamutatóan éljünk, mint, hogy tartalmatlan szavakat halmozzunk. Ha vidám céltudatos, határozott, kedves, segítőkész, és vidám vagy, akkor minden bizonnyal a gyereked is ilyen lesz.

Ez az apa és fia közös kocsikázásra indult, amikor a hangszóróból egyik kedvencünk, a Me and My Shadow csendült fel. Látszik, hogy nem először hallgatják, hiszen olyan természetesen, és profin éneklik, hogy nehéz lenne hibát találni. Minden hajlítás, szünet, de az énekhang, és a dallam is tökéletesen a helyén van, pedig Sinatrával együtt énekelni nem egy egyszerű dolog.

Az apa és fia nagyon vidám kis páros, látszik rajtuk, hogy imádnak együtt énekelni, és nagyon jól érzik magukat egymás társaságában.

Save

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!