KezdőlapNapi LikeAz apa egy közismert dalt dúdol, de amikor az 5 éves kislánya...

Az apa egy közismert dalt dúdol, de amikor az 5 éves kislánya csatlakozik hozzá…

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Amióta világ a világ, egy apát a legkülönlegesebb kötelék fűzi a lányához. A közös programok mindig értékesek, és az évek elteltével a legszebb emlékekké válnak. A gyerekek őszinte öröme, hogy a szüleikkel lehetnek, azonnal jókedvre derít, és ha még zene is szól hozzá, akkor maximális a szórakozás!

Az apa egy közismert dalt dúdol, de amikor az 5 éves kislánya csatlakozik hozzá...

Dióhéjban, ez mondható el az alábbi videóról is, melynek főszereplője egy mindössze 5 éves kislány, aki határtalan vonzalmat érez a zene iránt. Édesapjával közösen Cindy Lauper True Colors című dalát énekli el. Mondanunk sem kell, hogy a produkciója maga a törékenység és a cukiság!

Mintha vérbeli profikként egy igazi zenestúdióban lennének, a kislány fülhallgatókkal szerelkezik fel, hogy hallhassa a zenei alapot. Pár másodperccel később már a csilingelő hangja szólal meg a mikrofonban. Az apukája figyelmesen nézi őt, miközben ő is csatlakozik a kislányhoz.

A duett gyönyörűre sikeredett. A kettőjük közti harmónia és szeretet teljesen elbűvölő! A pillanat pedig csak akkor lesz igazán értékes, amikor a leányzó felnő, az édesapja feje fölött pedig eltelik az idő…

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet