Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Úgy tartják, hogy egy kép többet ér ezer szónál. Az alábbi felvételeknek annyira mély hatásuk van, hogy ezt az érzést szavakban sosem lehetne kifejezni. Közel 13 percben mutatják be egy magzat életét a fogantatástól a születésig. Érdemes megnézni, ilyen felvételt eddig még nem láttunk.

elet-csodaja

Láthatjuk, amint a borsószemnyi magzatból, hogyan fejlődik érzelmekkel, érzésekkel teli emberforma. A felvétel segítségével betekeintést kaphatunk a legmeghatóbb pillanatokba. Talán eddig el sem tudtuk képzelni, hogy mi történik a biztonságos anyaméhbe, hogyan fejlődik ki egy kisember.

Számtalan kérdésre kaphatunk most választ, láthatjuk az emberré válás folyamatát. Mindez egy makrólencsével ellátott fényképezőgép, egy endoszkóp,és egy pásztázó elektronmikroszóp segítségével volt kivitelezhető. Csodákra képes a mai technika, használjuk ki a korlátlan lehetőségeket.

Lennart Nilson svéd fotós 12 évet töltött azzal, hogy lencsevégre kapja a magzat fejlődését, közel százezres nagyítást használt.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!