KezdőlapNapi LikeA barátai kinevették, amiért egy furgonban akar élni. 17 nappal később már...

A barátai kinevették, amiért egy furgonban akar élni. 17 nappal később már csak az irigység maradt nekik!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Biztosan láttál már olyan videókat, melyek egy furgon belterének az átalakulását dokumentálják. A világhálón rendkívül népszerű a téma, mely szerint minimális erőforrásokkal egy kisebb teherautó csomagteréből tökéletes nyaralóház nyerhető. De mit szólnál egy olyan tervhez, ami szintén egy furgon csomagteréből hosszútávon is lakható otthont garantál, rövid időn belül?

A barátai kinevették, amiért egy furgonban akar élni. 17 nappal később már csak az irigység maradt nekik!

Az alábbiakban egy bátor fiatal siker-projektjét hozzuk fel példaként, aki mindössze 17 nap alatt varázsolt luxusotthont a nemrég megvásárolt Ford Transitjából! A négy kereken guruló otthont egy kényelmes hálóval, egy teljesen felszerelt konyhával és számos okosan kivitelezett tárolóval látta el, ami több mint elégséges egy agglegény mindennapjaihoz.

Azzal, hogy megvette első furgonját, Nate Murphy élete legizgalmasabb kalandjába kezdett. A gépkocsi lakássá való átalakítását a legapróbb részletekig megtervezte, így a hőszigetelés, a padlózat és a szükséges szerelékek mind egy alaposan kigondolt forgatókönyv alapján kerültek a helyükre.

Az elektromos áramot napkollektorokból nyeri, ennél praktikusabban nem is oldhatta volna meg az áram-problémát. Ha többet szeretnél megtudni a kis trükkjeiről, ez a videó mindent feltár!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet