KezdőlapNapi LikeBeengedtek egy kamerát a Jeges-tengerbe. Amit rögzített, az neked is tetszeni fog!

Beengedtek egy kamerát a Jeges-tengerbe. Amit rögzített, az neked is tetszeni fog!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A jegesmedvék imádnak úszni! Fantasztikusan érzik magukat a fagyos vízben, így sokszor kapják őket lencsevégre, ahogy a jégtáblákkal együtt a víz tetején lebegnek. Mivel őket úgy „kódolta” a természet, hogy bírják a kegyetlen mínuszokat, az sem okoz számukra gondot, ha a jeges vízben roppant nagy távolságot kell megtenniük.

Beengedtek egy kamerát a Jeges-tengerbe. Amit rögzített, az neked is tetszeni fog!

Az alábbi videót a Jeges-tengerbe süllyesztett GoPro kamera rögzítette. A főszereplő két aranyos jegesmaci, ami a messzi távolban lévő szárazföldet vette célba. Az állatok kitartóan lapátolnak a víz alatt, és nem tántorítja őket vissza a messzeség. A mozgóképek úgy a víz alatti, mint a víz feletti látványt is megörökítik, meglepő élességgel és tisztasággal. A képminőségnek köszönhetően az az érzésünk támad, mintha a jegesmedvék nyomában lennénk!

A videó élő betekintést nyújt az emlősök hétköznapjaiba, értékes pillanatokat leshetünk el egy medvecsalád életéből. Ahogy a talpukkal tapossák a vizet, egyszerűen lebilincselő. Kevés embernek adódik meg a lehetőség arra, hogy mindennek az élő szemtanúja legyen. Azonban bennünket ez a videó is boldoggá tett!

A felvétel az Arctic Exporation Fund jóvoltából készült, mely a természet nagyszerűségét hívatott népszerűsíteni.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet