Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Marcelito Pomoy az a Fülöp-szigeteki énekes, aki egyszerre tud egy tenor és egy szoprán énekes hangján énekelni. Különleges tehetségével a fiú meg is nyerte hazájában a Got Talent tehetségkutató második évadát, 2011-ben. Azóta a népszerűsége csak szárnyall, és ország-világ ámul a képességén.

Céline Dion tette világhírűvé ezt a dalt. Az alábbi verzió azonban téged is meglep majd!

A versenyben Lito a The Prayer című felvétellel készült. Nagyszerű előadásával mindenkit levett a lábáról! Senki sem akart hinni a fülének, hogy egyetlen ember ily egyszerűséggel képes a mély oktávokról a legmagasabbakra váltani. Marcelito ugyanis zsigeri természetességgel énekelte ki a mély és magas hangokat, miközben szívet-lelket melengető színpadiassággal keltette életre minden idők egyik legszebb duettjét.

A fiút Céline Dion és Andrea Bocelli inspirálta, hogy két hangon énekeljen. Marcelitonak egyébként sosem okozott gondot ez a kettősség: már gyerekkorában páratlanul tudott énekelni Regina Velasquez tökéletes női hangján, illetve Agie Alcasid búgó, férfias orgánumán.

Amikor énekelhetett, övé volt a mennyország. A mienk pedig akkor lesz, ha őt hallhatjuk.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!