KezdőlapNapi LikeA dadus sajátjaként szereti a haldokló gyereket, ezért olyan ajánlatot tesz, amire...

A dadus sajátjaként szereti a haldokló gyereket, ezért olyan ajánlatot tesz, amire a szülők nem mondhattak nemet…

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Ebből a kisfilmből megtudhatjuk, hogy nem csak a szülők lehetnek egy gyerek őrangyalai, hanem bárki, akivel ez az ártatlan kis lélek kapcsolatba kerül. A szerencse ezúttal egy súlyos betegségben szenvedő kislánynak kedvezett, akinek az életét a dadusa mentette meg.

A dadus sajátjaként szereti a haldokló gyereket, ezért olyan ajánlatot tesz, amire a szülők nem mondhattak nemet...

A nő mindössze három hete ismerte a közel másfél éves Talia Roskót, de ez az idő elegendő volt számára ahhoz, hogy felajánlja a segítségét. A mindig mosolygós kislány imád játszani, és megnyugtatja, ha kedvenc takaróját a közelében tudja. Talia rajong a dadusáért, és ezt a földöntúli vonzalmat Kiersten Miles is viszonozza.

A totyogó epeút-elzáródásban szenvedett, és az életét csak egy máj-átültetés menthette meg. Mivel a nő a szívére vette a kislány sorsát, egyre többet olvasott a betegségről, míg végül közölte a szülőkkel, Taliának adná a mája egy darabját. A szülőket teljesen sokkolta Kiersten gesztusa, főként hogy a dadus már el is végezte a szükséges vizsgálatokat, melyekből kiderült, ő a megfelelő donor.

Hat hónapig tartó alapos felülvizsgálatok után végre eljött a pillanat, amikor megtörtént a sebészi beavatkozás. Minden a legnagyobb rendben zajlott, és Talia esélyt kapott egy újabb életre.

„Nincsenek szavak arra, amit Kiersten tett értünk, és ez a lelke jóságát bizonyítja.” – hálálkodott Farra, a kislány anyukája.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet