Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Ha valaki házat szeretne vásárolni, először az ingatlan irodák ajánlatait tekinti meg. Az eladási ügynök megmutatja a legszebb ingatlanokat, majd jöhet a válogatás. Az alábbi filmecskében egy rendhagyó házbemutatót láthatunk. A vásárlók lélegzete szó szerint elakad, amikor egy hullámvasút segítségével kell megtekintsék az ajánlatot.

haz-hullamvasut

Az ötlet egyedülálló, szuper jó, és az biztos, hogy nagyon csalogató is. Egy holland cég kitalálta, hogy hullámvasutat szerel a ház belsejébe, és a ház körül, így a vevők lelkesedését csak még jobban fokozhatják.

A ház megtekintése alatt ugyanis garantáltan mindenkinek egekbe száll az adrenalin szintje, elöntik a boldogság hormonok. Aki meg szeretné tekinteni a házat, egy kis szekérbe kell beszálljon, majd az ingatlan ügynök egyet lendít rajta, és a potenciális vevő máris visongva suhan végig a házon.

Az érdeklődők egy hihetetlenül élménydús “sétán” vehetnek részt. A hullámvasút legérdekesebb része a vontatás, így még az emeleti részre is könnyedén fel lehet jutni. Egészen biztosan, akik részt vesznek ezen a bemutatón, egy életre maradandó élménnyel távoznak onnan.

Sőt, az egyedülálló ötlet talán abban is segítségünkre lehet, hogy a vásárlásban könnyebben dönteni tudjunk.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!