KezdőlapNapi LikeEgy Lamborghini kulcsát adták oda a két nagyinak. Érdemes lesz megnézni, hogy...

Egy Lamborghini kulcsát adták oda a két nagyinak. Érdemes lesz megnézni, hogy mit kezdtek az autóval!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A soklóerős, drága autókat általában a férfinemmel szokták kapcsolatba hozni, de az alábbi videót nézve ismét meggyőződhetünk róla, hogy egy ilyen luxusjárgányt nemcsak a nők, hanem az idősebb generáció is szívesen kipróbálna! Ennek a két Los Angeles-i nagymamának meg is adatott a lehetőség, hogy egy csodás Lamborghinit vezethessen, az örömükben pedig megéri osztozni.

Egy Lamborghini kulcsát adták oda a két nagyinak. Érdemes lesz megnézni, hogy mit kezdtek az autóval!

Már több mint öt évtizede annak, hogy a Lamborghini a gazdagság és a státusz jelképe. Nincs ember ezen a világon, aki ne vágyna legalább egyszer az életben arra, hogy behuppanjon egy ilyen meseautó bőrülésébe, vagy ne adj’isten a volánja mögé! Ez a két nagymama kifogta az aranyhalat: megkapta egy csodás fekete Lamborghini kulcsát, mi pedig mi mást tehetnénk, mint velük együtt átélni a luxusverda vezetésének élményét.

Peggy és Audrey egy 220 ezer dolláros autóval száguldozhat Los Angeles utcáin – már ha ki tud tolatni a parkolóból. A két idős hölgynek ugyanis időbe telik, míg ráérez a gépjármű fortélyaira, de amikor minden sínre kerül, már csak a járókelők meglepetett tekintetében kell fürdőzniük. Egy ilyen lehetőség nem mindennap pottyan az ember ölébe, a két életvidám nagymama azonban teljes vállszélességgel vállalta a kihívást, és nagyon jól tette!

Peggy és Audrey remekül szórakozik a saját tapasztalatlanságán. A kapcsolókar megtalálása is igazi kihívás volt számukra, nem beszélve arról, hogy a felszereltségéből adódóan mindketten egyetértettek, ez a kocsi jóval okosabb náluk. A bevásárlókörút végén a csomagtartó felnyitása is gondot okozott a számukra, de összességében nézve remekül boldogultak! Erre a napra egy életre emlékezni fognak, és mi tagadás, nekünk is feledhetetlen perceket ajándékoztak!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet