Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Amikor Steven Brundage színpadra lépett Rubik kockás trükkjeivel, valószínűleg nagyon izgulhatott, hiszen az asztal másik oldalán Amerika két legnagyobb illuzionistájával, Penn & Teller-rel nézett farkasszemet.

rubik-kocka-trukk

Steven talán a világ leghíresebb logikai játékával, Rubik Ernő találmányával, a Rubik kockával készült elkápráztatni a két tapasztalt bűvészzsenit.

A fiatal illuzionista pályafutását New Yorkban kezdte. Nagy rajongója a kockának, sokszor játszott vele, így mutatványait is eköré építette. Az alábbi videóban három bűvésztrükköt lehet szemügyre venni, és ámulattal figyelni, hogy az össze-vissza kevert kockából, hogy áll össze minden egyes darab, természetesen színek szerint.

A fiatalember bevallása szerint átlagosan 30 másodperc alatt képes kirakni a kockát, de vajon azt hogyan csinálja, hogy egy összekevert kocka pár másodperc múlva egy papírtasakból hirtelen „megoldva” bukkan fel?

Természetesen Brundage a titkát nem árulja el, ami teljesen ellentétes ezzel a szakmával. De ezért furdalja mindenki oldalát a kíváncsiság, nemde?


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!