KezdőlapNapi LikeÉlete legnagyobb meglepetését kapta ez a férfi a repülőtéren. A hideg ki...

Élete legnagyobb meglepetését kapta ez a férfi a repülőtéren. A hideg ki fog rázni ettől a VIDEÓ-tól!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Kevés kell a boldogsághoz, és mégis sokszor inkább dühöngünk, méltatlankodunk, hogy milyen rossz a világ, mennyi negatív dolog vesz körbe minket.

repuloteri-flashmob2

Pedig csak egy apró meglepetés szükséges, és mosolyt csalhatunk a körülöttünk levők arcára, bearanyozhatjuk az egész napjukat. Az alábbi videó garantáltan pozitív és életszépítő.

A LOT Polish Airlines lengyel repülőtársaság egy flashmobbal készült az 500.000-ik utasuknak meglepetésül. A varsói Frederic Chopin Repülőtéren egy férfi gyanútlanul állt sorban, amikor a pult mögött levő hölgy hirtelen az ABBA I have a Dream című számát kezdte énekelni, majd átmászott a pulton.

A Mamma Mia-ra már egyre többen kezdtek hozzá csatlakozni a tömegből, a férfi már sejtette, hogy itt valami különleges történik. Meglepetésében és zavarában azt sem tudta, hogy mitévő legyen. Egy idő után már pilóták és stewardesek is körbevették mindenki boldogan énekelt és táncolt.

A beszervezett énekesek a római zenei színház tagjai voltak. Az előadás végén leleplezték az akciót, és hangosbemondóban közölték, hogy a meglepetés és méltó ünneplés az ötszázezredik utasnak szól. Érdemes ilyen meglepetéseket szervezni, ha ennyi mosolyt láthatunk egy helyen.

Nézd meg a videót és ha tetszett mutasd meg barátaidnak is.

https://www.youtube.com/watch?v=xRti7YgR2u8

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet