Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Mielőtt nekifognál megnézni a videót gyorsan szerezz be valakit magad mellé. Legyen az a párod, társad, férjed, feleséged, édesanyád vagy bárki aki igazán közel áll hozzád.

oleles

Ha más nincsen, megteszi a kedvenc plüssmacid is, hiszen legutóbbi kutatások szerint bebizonyították, hogy az ölelés egészségünkre gyakorolt hatását nem csak akkor fejti ki, ha szeretteinket ölelgetjük.

Boldogságérzéssel és megnyugvással tölti el a felnőtt embereket is, ha egy plüssmacit ölelnek meg. Így tehát, nem szégyen, néha hozzábújhatunk tévézés közben, ha egyedül érezzük magunkat.

Belgiumban egy forgalmas téren azzal az ötlettel álltak elő önkéntesek, hogy ingyen ölelést osztogattak. Színes betűkkel kartontáblákra írták fel, hogy ingyen ölelés, és közben szélesen mosolyogva várták a jelentkezőket. Lehetett férfivel, nővel, idősebbel, fiatalabbal, gyerekkel ölelkezni.

Kezdetben kissé bizalmatlanul nézték őket a járókelők, majd egyre többen kérték az ingyen ölelést. Már ha csak nézzük is a videót, kedvük támad, hogy gyorsan magunkhoz szorítsunk valakit.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!