KezdőlapNapi LikeEz a 12 éves kislány olyan tehetséggel rendelkezik, amivel az egész világot...

Ez a 12 éves kislány olyan tehetséggel rendelkezik, amivel az egész világot levette a lábáról

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Minden gyerek egy égi tünemény és csoda. Már a puszta jelenlétükkel is derűssé teszik a napjainkat, és ha egy tehetségkutató színpadán mutatják meg, mire képesek, akkor az egész világ a tenyerükből eszik. Darci Lynne is egyike azon csodabogaraknak, akik bár még csak gyerekek, mégis óriási tiszteletet vívnak ki maguknak.

Ez a 12 éves kislány olyan tehetséggel rendelkezik, amivel az egész világot levette a lábáról

A lány az America’s Got Talent című tehetségkutatóba nevezett be, ahol korábban már szavak nélkül hagyta a zsűrit. Hasbeszélő képességével valósággal ámulatba ejtette a közönséget, a legfrissebb produkciójával pedig felhelyezte a koronát a saját kis fejecskéjére. Darci döntős műsorszáma ugyanis meghozta számára a főnyereményt: Oscar nevű egerével és Petunia nyuszijával közösen olyant mutatott, amit még senki sem látott!

A kislány azzal indított, hogy megpróbálta kibékíteni a két plüssállatot, akik heves vitába bocsátkoztak afelől, kié legyen a főszerep. Darci beszédéből egy másodpercig sem érződött, hogy valójában ő áll az egész színjáték mögött. A szája ezúttal is rezzenéstelen magadt, a hangszínének gazdagsága pedig egyszerűen elképesztő! Hogy tetőzze a hangulatot, a The Beatles népszerű felvételét, With A Little Help From My Friends-t is segítségül hívta, mely hármójuk tökéletes duettjeként bontakozott ki a színpadon.

https://youtu.be/8ropWor8aAM

A lány mindenki arcára csodálatot és mosolyt varázsolt. A produkcióját elnézve pedig az a legkevesebb, hogy neki adták a fődíjat!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet