Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Ez a diáklány egy átalakítós műsorban járt. Nem hiszen a szemednek majd, hogy milyen varázslatos lett!

atalakitott-lany

Az “Ambush Makeover” népszerű műsor keretén belül hétköznapi emberek kapnak lehetőséget arra, hogy egy teljes külső átalakuláson vehessenek részt. A végeredmény mindig ledöbbentően csodálatos. Te beneveznél egy ilyen lehetőségre?

A szerencsés alanyt az utca emberei közül választják ki, így szinte bárki reménykedhet, hogy egyszer rákacsint a szerencse. A kiválasztott egy teljes átalakításon vehet részt, profi stylistok, sminkesek, és öltözködési szakemberek tanácsait veheti igénybe. A show házigazdája, Jill Martin, és Louis Licari stylist ez alkalommal egy fiatal diáklányt választott ki, akit csodálatos módon átalakítottak.

A lány az elmúlt öt évben nem járt fodrásznál, ugyanis ragaszkodott hosszú hajához a maga természetességében. Az átalakítás előtti beszélgetés első percében ki is jelentette, ha csak lehetséges, ő nem szeretne most sem megválni eddigi hajviseletétől.

Azonban mégis csoda történt, a lány nnyira átalakult, hogy barátai rá sem ismertek, sőt, ő maga is alig hitt a szemének.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!