KezdőlapNapi LikeEz az 5 idős férfi olyant mutatott a brit tehetségkutatóban, hogy mindenkinek...

Ez az 5 idős férfi olyant mutatott a brit tehetségkutatóban, hogy mindenkinek leesett az álla – VIDEÓ

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A brit Got Talent-en öt vicces fazon tűnt fel, akik a hétköznapi életben normális, civil foglalkozást űző családapák. Van közöttük IT-szakember, menedzser és tanár is. Azonban úgy döntöttek, hogy az élet akkor szép, ha merész és szokatlan dolgokat is bevállalnak, így jelentkeztek a tehetségkutató műsorba.

idosek-video

Bár a zsűri az elején kissé meg volt lepődve az „apukakorú“ versenyzőkön, de végül teljesen ledöbbentek a produkción. Az Old Men Grooving csapata bár az élet különböző érdeklődési területéről érkezett, egy dolog egészen biztos közös bennük: imádnak táncolni.

Fiatalokat megszégyenítő erővel és energiával, kirobbanó életörömmel ropták a hip-hop-ot, és ezzel a nézők hadát vették le a lábukról. A zsűri pedig a kezdeti szkepticizmust legyőzve, alig jutott szóhoz a meglepődöttségtől.

Állva tapsoltak a produkció végén, a közönség pedig visítva éljenezte őket. Nézd meg a videót és ha tetszett örülnénk egy megosztásnak.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet