Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Kristie és Tavis egy hónappal az esküvőjük előtt úgy döntött, hogy kipróbálják, milyenek lennének ötven és kilencven évesen. A kísérletben profi sminkmesterek segítik őket, így élethű képet kaphatunk az idő múlásáról. A felvétel nagyon megható, nem csak Kristie-t és Tavist érinti érzékenyen a változás, hanem külső szemlélőként még mi is előkaphatjuk a papírzsepit.

100-years-of-beauty-field-work

Az átalakításhoz családi fényképekből dokumentálódott a Cute Video csapata, ezek segítségével jósolják meg, hogyan öregszik majd meg a most huszonéves pár. Az alig hatperces felvétel segítségével hetven évet repülhetünk az időben.

Először egymást, majd önmagukat nézhetik meg egy tükörben, majd ezután reagálnak a döbbenetes változásra. Fura érzés lehet percek alatt saját magunk öregkori másával találkozni. A két fiatal a végén elmondja, hogy örülnek, hogy részt vettek ebben a kísérletben, hiszen óriási erőt ad ez a házassági eskütételükhöz.

“Nagyon megnyugtató érzés őt így látni. Főként, most, hogy összeházasodunk – nem lehetnék ennél biztosabb abban, hogy ez az, amit szeretnék” – mondja a videó végén a könnyeivel küszködő Kristine.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!