KezdőlapNapi LikeEz a fodrász éjfélkor ment be dolgozni, hogy sürgősen életet mentsen...

Ez a fodrász éjfélkor ment be dolgozni, hogy sürgősen életet mentsen…

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Kari Falla házikedvenc-fodrászként dolgozik egy floridai kisvárosban, és annak szenteli az életét, hogy a négylábúakat kényeztesse. Általában rugalmas munkaprogrammal dolgozik, és ha a helyzet megkívánja, fáradságot nem ismerve merül bele a munkába. Amikor meglátta ennek a kiskutyának a fényképét a közösségi médiában, tudta, hogy azonnal kell cselekednie.

Ez a fodrász éjfélkor ment be dolgozni, hogy sürgősen életet mentsen...

A nő éjfél körül futott be a szalonjába, hogy segíthessen a pórul járt, elhanyagolt kóbor eben. A kutyust az út szélén találták, szőre összekócosodott, gyatra egészségügyi állapotban volt. Sürgősen meg kellett őt nyírni, és ráfért egy alapos fertőtlenítő-gyógyító fürdő is, amivel egy kissé lenyugodhatott.

Kari úgy látott neki a feladatnak, mintha egy kisdednek mentené meg az életét. Önként vállalkozott arra, hogy ráncba szedi a négylábút. Miközben más az igazak álmát aludta, ő egy kiskutyának adott esélyt az életre. Megnyírta, megfürdette és még egy kis hipoallergén kezelésre is időt szánt, hogy az állat végképp ellazuljon.

A kutyust teljesen elkápráztatta ez a sok gondoskodás és szeretet. Bár szívesen megtartotta volna, Karinak mégis keresnie kellett egy új gazdát az ebnek: „amikor egy kutyának kócos a szőre, sürgősen kell cselekedni, mivel ez az állapot vérkeringési problémákat okozhat. Nem tarthattam őt magamnál, de kerítettem számára egy jó gazdit.” – fogalmazott a hősnő, aki egy kiskutya életével tette gazdagabbá a sajátját.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet