Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Valamennyien eljutunk egy olyan pontra az életünkben, amikor radikális változást szeretnénk az életünkben. Lehet, hogy az öltözködési stílusunkat változtatnánk meg, de az is megtörténhet, hogy a frizuránkat vágatjuk/festetjük szokatlan méretre/színre.

Ez a lány komoly ok miatt vágatta rövidre frizuráját. Az átalakulása az egész világot meghatotta!

Az alábbi videó főszereplője óriási tettre készült: gyönyörű hosszú hajától akart megszabadulni, a gesztusa pedig mindenkit a könnyekig hatott. Biztosan te is felteszed most a kérdést: mi lehet ily rendkívüli egy nyiratkozásban? Ha lentebb görgetsz, megtudod.

Miután kiderült Laura súlyos betegsége, a lány a legmenőbb New York-i fodrásznál kért időpontot. Laura egy divatos, új frizurára vágyott, még mielőtt belekezdett volna a kegyetlen kemoterápiába. Izgatottan lépett be a szépségszalon ajtaján, és már akkor tudta, Jerome Lordet kezei által álmai hajkoronáját kapja majd!

Laura haja hosszú és gyönyörű volt, mégis azt kérte a fodrásztól, vágja rövidre. Jerome néhány magabiztos ollócsapással le is nyeste a tincseket, pár perccel később pedig egy egészen új Laura mosolygott vissza a tükörből.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!