KezdőlapNapi LikeEz a lány komoly ok miatt vágatta rövidre frizuráját. Az átalakulása az...

Ez a lány komoly ok miatt vágatta rövidre frizuráját. Az átalakulása az egész világot meghatotta!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Valamennyien eljutunk egy olyan pontra az életünkben, amikor radikális változást szeretnénk az életünkben. Lehet, hogy az öltözködési stílusunkat változtatnánk meg, de az is megtörténhet, hogy a frizuránkat vágatjuk/festetjük szokatlan méretre/színre.

Ez a lány komoly ok miatt vágatta rövidre frizuráját. Az átalakulása az egész világot meghatotta!

Az alábbi videó főszereplője óriási tettre készült: gyönyörű hosszú hajától akart megszabadulni, a gesztusa pedig mindenkit a könnyekig hatott. Biztosan te is felteszed most a kérdést: mi lehet ily rendkívüli egy nyiratkozásban? Ha lentebb görgetsz, megtudod.

Miután kiderült Laura súlyos betegsége, a lány a legmenőbb New York-i fodrásznál kért időpontot. Laura egy divatos, új frizurára vágyott, még mielőtt belekezdett volna a kegyetlen kemoterápiába. Izgatottan lépett be a szépségszalon ajtaján, és már akkor tudta, Jerome Lordet kezei által álmai hajkoronáját kapja majd!

Laura haja hosszú és gyönyörű volt, mégis azt kérte a fodrásztól, vágja rövidre. Jerome néhány magabiztos ollócsapással le is nyeste a tincseket, pár perccel később pedig egy egészen új Laura mosolygott vissza a tükörből.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet